2777
2789
عنوان

بچه ها چطوری

42 بازدید | 5 پست

شما چطوری اشتی میکنید وقتی خیلی ناراحتتون کرده و بعد که بهش قاطع گفتی که تموم شد و اینا و معذرت خواهی کرد ،بعد از این چطور اشتی میکنید من تجربه ندارم

هنوز ازش ناراحتم

هنوز پیامای معذرت خواهیشو سین نزدم نمیدونم چی باید بگم

بعد یه سوال کسی که میگه منو ببخش چون تو تنها کسی هستی که برام مونده

یعنی فقط از سر تنهایی و وابستگی میخواد ؟یا واقعا علاقه داره

هیچکس بیشتر از من و نانزدم دعوا نکرده

ما چون همو دوس داریم کوتاه میایم هر بار جفتمون نهم نیست مقصر کیه

امشب شب اول قبر شهیدِ منه،لطفا لطفا اگه امضامو دیدید براش دو رکعت نماز بخونید،علی فرزند حمید

هیچکس بیشتر از من و نانزدم دعوا نکردهما چون همو دوس داریم کوتاه میایم هر بار جفتمون نهم نیست مقصر کی ...

خب اون کوتاه اومده چه شکلیه الان جواب معذرت خواهی هاشو کی و چجوری بدم 

اخه اینسری گفتم دیگه تمومه و این حرفا الان نمیدونم چطور اشتی کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اون کوتاه اومده چه شکلیه الان جواب معذرت خواهی هاشو کی و چجوری بدم اخه اینسری گفتم دیگه تمومه و ا ...

ببین من توی رابطتون نیستم

ولی اگه واقعا دوسش داری،واقعا دوسش داری،معذرت خواهیشو قبول کن

ولی اگه نه

تمومش کن بلاتکلیفی خوب نیست

امشب شب اول قبر شهیدِ منه،لطفا لطفا اگه امضامو دیدید براش دو رکعت نماز بخونید،علی فرزند حمید

ببین من توی رابطتون نیستمولی اگه واقعا دوسش داری،واقعا دوسش داری،معذرت خواهیشو قبول کنولی اگه نهتموم ...

من دوسش دارم اما ازش خیلی ناراحتم توی تاپیک قبلم هست کاراش

میترسم اگه زود ببخشم بیشتر اذیت کنه