2777
2789

آکادمی همای همونه که مشاوره ایناست؟

یعنی چی برای ضمانت باید سفته ده میلیونی بدی؟:)

منم درخواست دادم بهشون بعد اومدم سرچ کنم ببینم چیه و آکادمیش چجوریه سوالت رو دیدم-

حالا چیکار کردی باهاش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آکادمی همای همونه که مشاوره ایناست؟یعنی چی برای ضمانت باید سفته ده میلیونی بدی؟:)منم درخواست دادم به ...

من کار کردم منطقیه همه جا همینطوره بلاخره باید اعتماد کنن بهمون هم آموزش دادن بهم هم دارم کار میکنم راضیم 

کسی با سفته مشکل پیدا میکنه که خودش مشکل داشته باشه و دنبال داستان باشه 

سلاام 

ببین شما هرجا بخوای استخدام بشی باید قوانین و مقررات مربوط به اون شرکت یا مجموعه رو رعایت کنی 

و شرکت ها برای حسن ضمانت انجام کار پرسنل که در اصل رعایت همون قوانین هست از پرسنل وثیقه (چک، سفته، ... ) می‌گیرند.

که البته طبیعی هست بالاخره شما با سرمایه اون شرکت داری کار میکنی 

اگر قوانین رو رعایت کنی هیچ مشکلی نیست.

موفق باشی 

من کار کردم منطقیه همه جا همینطوره بلاخره باید اعتماد کنن بهمون هم آموزش دادن بهم هم دارم کار میکنم ...

سلام عزیزم میشه دعوت منو قبول کنی درباره آکادمی همای سوال دارم

من کار کردم منطقیه همه جا همینطوره بلاخره باید اعتماد کنن بهمون هم آموزش دادن بهم هم دارم کار میکنم ...

سلام عزیزم میشه بگی چه طوریه و چقدر حقوق میدند؟ باید دانش آموزارو جذب کنی که حقوق دریافت کنی ؟