2777
2789

بی خوابیم شدیده و باعث شده استرسی و اظطرابی بشم هفته ۵ بارداری هستم بشدت نگران هستم بنظرتون چه کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش عزیزم اوایلش بخاطر تغییرات شدید هورمونی هست ماه های ۵ و ۶ به بعد بهتر میشی و بعد زایمان خ ...

اخه عزیزم یجورایی غیر قابل تحمله چون به مرور نخوابیدن باعث افسردگی میشه

من کلا ن روز می خوابم ن شب عادیه بنظرتون؟

آره منم بودم انقدکلافه میشدم میومدم سایت تاوقت بگذره

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

جنسیت بچتون چی بود ربطی داره ؟من فکر میکنم عادیه یا از اظطرابه؟

براتغییرات هورمونیه نگران نباش بعضیام خوابشون زیادمیشه اینابه جنسیت مربوط نیست

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

توروخدا کمی راهنمایی ایم کنید چون تجربه داشتید دارم دیوونه میشم

عزیزم طبیعیه ریلکس کن نگران نباش

اخه عزیزم یجورایی غیر قابل تحمله چون به مرور نخوابیدن باعث افسردگی میشه

آره منم همینجور بودم ینی چی غیر قابل تحمله؟؟

اگه استراحت نداده برو بیرون عصر ها یه خرده هوا بخور 

ذکر بگو با یاد خدا آروم کن دلتو 

خدا همونجور که بچه داده خودش مواظبته 

هینجور بودین یعنی نه شب میخوابیدین ن صبحا ؟من اینجوریم

اوایلش که خیلی شدید بی خواب بودم و بعضی وقتا هم که میخواستم چرت بزنم وسط خواب تپش قلب میگرفتم و بیدار میشدم 

بغض داشتم اما گریه ام نمیگرفت 

انگار عذاب میکشیدم 

بعضی وقتها تا ۵ صبح بیدار بودم خیلی سخت بود 

البته دوقلو حامله بودم و خیلی استرسی بودم 

اوایلش که خیلی شدید بی خواب بودم و بعضی وقتا هم که میخواستم چرت بزنم وسط خواب تپش قلب میگرفتم و بیدا ...

من تک قلو هست و دقیقا همین علائم رو دارم به غیر اینکه کلا ۵ به بعد هم به سختی چشم رو هم میزارم توروخدا کمکم کنید تجربه داشتید از هفته چندم بهتر شدین؟

من تک قلو هست و دقیقا همین علائم رو دارم به غیر اینکه کلا ۵ به بعد هم به سختی چشم رو هم میزارم توروخ ...

عزیزم ناراحت نباش میگذره حالت خوب میشه با اومدن بچه ات 

من هم قبل از بارداریم حالم بد بود قرص میخوردم اما ترک کردم و حال روحیموخودم با کمک خدا خوب کردم ینی نماز شروع کردم و گماه نمیکردم غیبت واینا خیلی حالم خوب بود وقتی حامله شدم علائم اضطراب باز برگشت 

اما بعدش حالم خوب شدم