2777
2789
عنوان

بهترین مارک های محصولات موی فر

1393 بازدید | 26 پست

من قبلا هم راجب این موضوع تاپیک زده بودم اما جواب دلخواه رو نگرفتم ، دوستانی که موهاشون فر هستش ممنون میشم بگن از چه کرم مو ، موس مو ، ژل مویی و... استفاده میکنن ، ینی از کدوم مارک راضی بودید ، حتما بنویسید خیلی ممنونم 

افرین

منم خوابم میومد اونموقع جوابتو ندادم

ریپلایم کن یه ساعت دیگه بهت میگم دقیق

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افرینمنم خوابم میومد اونموقع جوابتو ندادمریپلایم کن یه ساعت دیگه بهت میگم دقیق

حآجی خدایی مارو گرفتی بگو گرفتم ، هربار میگه میام میگم بعد میره ، خو چه کاریه نگو کلا😂😂

حآجی خدایی مارو گرفتی بگو گرفتم ، هربار میگه میام میگم بعد میره ، خو چه کاریه نگو کلا😂😂

باور کن شانس توعه هر بار تاپیکتو میبینم دستم بنده، بعدم الان ریپلای کردی اونموقع گفتم ریپلای کن

امروز یه کاری تو خونه داشتم باید یه چیزیو درست میکردم 

خب خانومی

عرضم به خدمتت

توی حمام ماسک پروتئین originals, برند محشریه آمریکاییه و واقعا محصولاتش جون میده به مو

برای بیرون حموم هم ماسک داره

شامپو ogx, اسمشو دقیق خاطرم نیست ولی مشکی رنگه کلا فک کنم او جی ایکس یه دونه شامپوی مشکی داره اونم مخصوص موی فره با روغن نارگیلم هست

موس مو برای حالت دهی اگر بخوای avene عالیه

کرم موی بیرون حموم لوکاندا تحت لیسانسه ولی واقعا کیفیت خوبی داره

Canto یه اکتیوتور شی باتر داره که فرم موها رو خیلی بهتر میکنه

روغن های پنتن رو من نسبت به او جی ایکس و گلیس بیشتر دوست دارم خصوصا روغن نارگیلش که عالیه واسه موی فر

دیگه چی؟ همینا یادم اومد سوال داشتی بپرس

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
پنتن که ریزش میاره ، سریتا هم نیستم

در ضمن پنتن ریزش نمیاره، یا موهات به طور عادی ریزش داره یا نحوه استفاده‌ت درست نیست و پوست سرت چربه

من کرم مو جند مدل دارم ولی مدل آبرسان طلایی پنتن و لیبل بنفش و کرم موی فر گارنیه رو بیشتر از بقیه برای مصرف روزانه استقاده میکنم چون چرا؟ چون خیلی سبک تر هستن ترکیبات سنگین توشون نداره

یه ایراد بشه به پنتن گرفت اینه که سه تا الکل داخلش داره، توی مصرف دوره ای مشکلی نداره چون مقدارش کمه ولی توی مصرف طولانی مدت نوک موها رو خشک میکنه که با رعایت روتین رفع میشه

باور کن شانس توعه هر بار تاپیکتو میبینم دستم بنده، بعدم الان ریپلای کردی اونموقع گفتم ریپلای کنامروز ...

اوووووف دمت گرمممم چه کامل گفتی ، مرسییی ، فقط من جنس تار موهام نازکه اینایی ک گفتی میخوره بهش درسته؟؟

در ضمن پنتن ریزش نمیاره، یا موهات به طور عادی ریزش داره یا نحوه استفاده‌ت درست نیست و پوست سرت چربهم ...

ببین من شامپو پاستیلی پنتن رو میزنم خیلی راضی ام ، موهامو پرپشت کرد ، به زور اصلشو پیدا کردم ، اما کرم مو پنتن رو خواستم بگیرم دیدم نظرات منفیه نگرفتم ، الان اون کرم مویی،ک شما گفتی خوبه یا پنتن؟

ببین من شامپو پاستیلی پنتن رو میزنم خیلی راضی ام ، موهامو پرپشت کرد ، به زور اصلشو پیدا کردم ، اما ک ...

جفتش خوبه

توضیح دادم که هر کدوم چجوری ان

خب مثلا چیکار کنم که ته موها با کرم پنتن خشک نشه

دوره ای عوضش کن و روغن بزن ته موهاتو