2777
2789
عنوان

خشکی واژن شدید دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1933 بازدید | 77 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سوزش دارم البته اینم بگم به تحریک نمی‌رسه چ برسه به. ا ر ض انمی‌دونم چرا هر چقدر به شوهرم میگ ...

عفونت داری؟

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

منکه بدون دارو نزدیک دوساله اینطوری ام چیکار کنم هعی

عزیزم رحم شما دچار سردی و خشکی شدید شده و من میتونم کمکتون کنم بدون دارو درمان بشین

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

بگو عزیزم

من ۷ یا ۸ سال قرص میخوردم و وقتی عوارضش برام اذیت کننده بود دور میریختمشون و حالم بدتر میشد اگر هم‌نمیخوردم حالم شدیدا بد بود 

و هیچوقت خوب نشدم 

یه روز تصمیم گرفتم نمازمو شروع کنم و ثابت قدم باشم تو نماز خوندن نمازمو اول وقت با اذان میخوندم شبا بیدار میشدم نماز شب میخوندم و نماز باعق میشد کمتر گناه کنم خصوصا من غیبت شدید میکردم که سعی میکردم غیبت نکنم چون غیبت کردن شدیدا روحمو داغون کرده بود و کلا به خدا خیلی نزدیک شدم 

روح مثل جسم نیاز به تغذیه داره و تغدیه ی روح نزدیک شدن به خداست 

بخدا آدمی نیستم که تبلیغ کنم یا ادعام بشه 

چیزیه که تجربش کردم 

و اینکه بعد از زایمان باز همونجور شدم و کم‌کم دارم یعی میکنم باز سحر خیز بشم و درست بشم 😘

عزیزم حتما دلیل دیگه ای داره نرفتی دکتر شاید طبعت سرد شده

زیاد دکتر رفتم.هربار شیاف و پماد بهم دادن بازم خوب نشدم.رابطه برام عین خنجر میمونه انقد که اذیت میشم.فقط ماه پیش بعد از کورتاژ خوب بودم باز دوباره بهم ریختم

من ۷ یا ۸ سال قرص میخوردم و وقتی عوارضش برام اذیت کننده بود دور میریختمشون و حالم بدتر میشد اگر هم‌ن ...

من تا کلاس ششم هفتم

یه دونه نماز قضا هم نداشتم حتی نماز صبح!

ولی نمیدونم چی شد یهو دیگه نخواستم بخونم

الان هی چندسری پشیمون میشم میخونم در حد دو سه روز

ولی باز نمیخونم دیگه🫠خیلی عذاب وحدان دارم

من تازه پارسال فهمیدم ک تو این چند سال زندگی خشکی واژن دارم و‌تحریک نشدم .چون همیشه با روغن ...

من خودم همیشه ب شوهرم میگم رابطع میخوام

ولی موقع دخول اصلا ترشح ندارم و نمیشه

با اینکه شدیدا هم دلم رابطه میخواد و تحریک شدم ولی خشکه😔