2777
2789

پس چرا یه نفر مذهبی که میاد در مورد یه چیزی حرف میزنن سوالی میپرسه همه غیر مذهبی ها بهش حمله میکنن انگار یه حس نفرت و کینه ای دارن .البته بعضی مذهبی ها هم هستن که برعکس اونا هم همینطورن خیلی بد در مورد غیر مذهبی ها حرف میزنن اینم خیلی بده ولی به نظر من تعدادشون کمتره .الان مثلا همینجا یکی بخواد یه حرف مذهبی بزنه یا مثلا در مورد اسلام اکثرا مسخره میکنن یا بد برخورد میکنن .کیا موافقن؟

اینا شعاره 

و الا دین من انسانیت نصف مردم کشور دارن آیا جامعه واقعا همه انسانی رفتار می‌کنن نه

یا من یک خانم خائن دیدم ک بیو گذاشته و خدا برایم کافیست 😐

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزان میشه ازته قلبتون دعام کنیدمعجزه کنه خدابرام ومشکلم فوری حل بشهلطفایه صلوات بفرستیدبرام

انشالله که به حق بزرگی خداوندمتعال مشکلت حل بشه گلم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

ابراز اعتقاد!؟

دچکی گفته ازاده!؟

بیان کردنش مساوی بشه با انتقاد!

انتقاد هم مساوی میشه با تفاوت ها و کشمکش پس وقتی بهتره صحبت نشه چرا هر جایی مطرح بشه پس آزاد نیست

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

اینجا کشور اسلامیه 

اون که با مذهبیا توهین میکنه کارش اشتباهه

چون مربوط به دین کشورمونه

و مذهبیا باید موددبانه حرف بزنن نه توهین

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را

چون یسریا خودشونو نماینده خدا روی زمین میدونن .در کوچکترین مساله برائ طرف  نظر خودشون تحکیم میکنن.بهشت و جهنمو تعیین میکنن .طرف مقابلم ، مقابله ب مثل میکنه جواب میده

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

به نظر خودتون ریشه این رفتار چیه؟

خودم به عنوان شخص غیرمذهبی تا دو سه سال پیش هیچ گاردی نسبت به مذهبیا نداشتم. ولی وقتی سالها مورد قضاوت و دشمنی و نفرت مذهبی ها قرار گرفتم، تصمیم گرفتم منم به عقاید نذهبی‌ها احترام نذارم. هر چند الان هم در ۹۹ درصد مواقع فقط از درون ازشون نفرت دارم و نفرتم نمود بیرونی نداره. فقط وقتی یه مذهبی بهم توهین کنه منم نفرتمو بهش نشون میدم😊

توقع ندارید که مذهبیا به خاطر یه روسری سر نکردن بهمون بگن هرزه و عمال اسراییل، ولی ما عاشقشون باشیم ؟!!!