2821
2789
عنوان

ریزش مو بعد حمامممممممم بیاین

86 بازدید | 11 پست

بچه ها من در حالت عادی ک موهام رو شونه میکنم مقدار ریزش طبیعی هست اما بعد حمام ک شونه میکنه خیلی ریزش داره چرا ؟؟؟

برا امتحان دوروز موهامو از عمد شونه نکردم بعد دو روز ک شونه کردم خیلی کم ریزش داشت بااینکه ۲ روز بود شونه نکرده بودم 

الان رفتم حمام امدم کلی موهام بعد شونه کرد ریخت 

علتش چیه 

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یه جا خوندم نوشته بود موهایی که ریشه شون سخته تو حمومم بر اثر پر فشاری آب قرار گرفتن طولانی  و چنگ زدن مو کنده میشه نصفش تو حمومم میریزه و نصفشم لای موها گیر میکنه و بعد شونه زدن میاد رو شونه

یه جا خوندم نوشته بود موهایی که ریشه شون سخته تو حمومم بر اثر پر فشاری آب قرار گرفتن طولانی و چنگ ز ...

تو حموم ریزش ندارم موقع شونه کردن بعد حمااام خیلی دارم

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍
تو حموم ریزش ندارم موقع شونه کردن بعد حمااام خیلی دارم

ببین وقتی موهاتو میخوای آبکشی کنی از دوش ایستاده استفاده نکن برو آب زیر دوش یا اگه از این دوش تلفنی ها دارین که جدا میشه بشین و با اون موهاتو آرو آبکشی کن خیلی هم وسواس تو آبکشی نداشته باش چون موها بیشتر کنده میشن و لای موها گیر میکنن یه چیز دیگم حتما دو روز یکبار یا سه روز یکبار حموم کن چون موهات و دیر بخوری بندری که چرب بشه موها دچار گرسنگی مواد مغذی میشن و اون چربی نمیذاره مواد مغذی بهش برسه پس به موقع حموم کن چون در این صورت ریزش تو اون موقع بیشتر از وقتهای دیگه س شاید مشغول درس  و اینا شدی حموم رو به تاخیر انداختی

اون موهای ریخته بعد حموم کردن که تو شانه ت میبینی عزیزم تو حموم افتاده منتها لای موهات گیر میکنه که تو حموم نمیبینیش و وقتی شونه میکنی میفهمی چقدر ریخته شما قبل حموم رفتن حتما موهاتم شونه کن بعد برو حموم که موهات بعد گره های موت سنگین نشه و به ریشه فشار نیاد و همچنین چربی راحت از لای موهات بره بیرون 

ولی اونجور که از  تاپیکتاپیک فهمیدم اون ریزش زیاد بعلت تاخیر در حموم رفتن بوده بخاطر درسهات هیچوقت نذارید موهات خیلی چرب بشه و ضمنا یکمم سستی ریشه مو داری سبوس برنج بخور

2825
2823
2791
2779
2792