2777
2789
راسی اون روز ی کاربر منو تگ کرده بود ک همه از یه قماش هستن و فلان شما هم بودی تاپیک قفل بود نشد جوا ...

اتفاقا می خواستم باهاتون حرف بزنم سوال داشتم. الان باید برم.

بعدا حرف می زنم.

ممنون

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا می خواستم باهاتون حرف بزنم سوال داشتم. الان باید برم.بعدا حرف می زنم.ممنون

قربانت باشه عزیزم اگ شد پیوی بیاین...

درخواست دوستی ممنوع متااااااهلم دوتام بچه دارم  عااااشق شوهرمم هستم تفهیمه👍👍👍🙏

راسی اون روز ی کاربر منو تگ کرده بود ک همه از یه قماش هستن و فلان شما هم بودی تاپیک قفل بود نشد جوا ...

@ازسارابپرس  سلام عزیزم

ملکه راست میگن ما هیچ وقت به شما یا کس دیگری در سایت توهینی نکردیم

من خودم از سایت بخاطر همین اذیت آزار ها رفتم و در هر چند روز عقط یک چک میکنم

🧜‍♂️مابی ادب نیستیم،برخوردمون بستگی داره که شماکی باشی🧜‍♂️

@ازسارابپرس سلام عزیزمملکه راست میگن ما هیچ وقت به شما یا کس دیگری در سایت توهینی نکردیممن خودم از ...

سلام

ممنون بابت توضیح

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.