2777
2789
طلا تو کف دست نمیاد برات؟

هیچی

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

👌👌👌خیلی مرورگر خوبیه. روی همه ی گوشی ها جواب میده آیفون، سامسونگ، شیائومی و...

سلام سارا جان خوبی میگم من اصلا نمیتونم  تو تاپیک  یا پست لینک بذارم میگ مجورغ درج لینک ندارین باید چیکار کنم

درخواست دوستی ممنوع متااااااهلم دوتام بچه دارم  عااااشق شوهرمم هستم تفهیمه👍👍👍🙏

سلام سارا جان خوبی میگم من اصلا نمیتونم تو تاپیک یا پست لینک بذارم میگ مجورغ درج لینک ندارین باید ...

سلام

لینک های غیر نی نی سایت رو خطا میده.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

دوس دارم ی ساتور داشتم دسته رو قطع میکردم

🤣🤣🤣🤣🤣

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
دوس دارم ی ساتور داشتم دسته رو قطع میکردم

دقیقاااا

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

منم باbraveمیام عالیه ولی خود نی نی سایت دیوونمون کرده هربار برای ورود باید بزنم رو شماره چندبارم با ...

برا من اونش اولیه

قبلا نمی دونستم با سافاری میومدم واسه ورود میخواستم شماره بزنم دستم می‌خورد به تبلیغ واییییییی😮‍💨

یک عدد نی نی آخرین مدل ۲۰۲۴ تو شکممه

سلاملینک های غیر نی نی سایت رو خطا میده.

یعنی چجوری مثلا میخوام لینک وویس بدم یا لینک یه تاپیک دیگ رو هم بذارم نمیسه

سلاملینک های غیر نی نی سایت رو خطا میده.

راسی اون روز ی کاربر منو تگ کرده بود ک همه از یه قماش هستن و فلان شما هم بودی  تاپیک قفل بود نشد جواب بدم ولی من ن ب کسی توهین کردم و ن فوش دادم مخصوصا شما ک خودت میدونی برام عزیزی....

سلام سارا جان خوبی میگم من اصلا نمیتونم تو تاپیک یا پست لینک بذارم میگ مجورغ درج لینک ندارین باید ...

وقتی لینک میزاری اول بزن روش حذف لینک رو بزن

بعد قسمت اول لینکه https رو پاک کن بعد بفرستش

وقتی لینک میزاری اول بزن روش حذف لینک رو بزنبعد قسمت اول لینکه https رو پاک کن بعد بفرستش

اهان ممنون عززیم امتحان میکنم ،👍❤️