2777
2789

سلام بچه ها. تورو خدا بیاین بگین چکار کنم.

یکی از نزدیکای شوهرم خیلی کلاه سرمون گذاشت و زندگیمونو نابود کرد. الان دوباره از در دوستی وارد شده و شوهرم خیلی ساده هست خر شده.

قبلش شوهرم گفت من دیگه با فلانی کاری ندارم انقد که کلاهبرداره. تو هم بزن بلاکشون کن. منم یک ساله که باهاشون ارتباط ندارم.

حالا الان اومده خونه میگه فلانی امشب داره میاد تهران خونه ما میخواد بیاد. من هاج و واج شدم. گفتم غلط کرده. بره خونه کس دیگه.

بعدم دعوامون شد گفت به تو ربطی نداره

واو

چه بی ملاحضه س شوهرت

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم گفتم باشه بیاد. ولی من نمیخوام باشم میرم هتل. خلاصه خیلی دعوامون شد. اونم گفت خیل خب اصلا میگم نیاد. ولی چون بحثمون شد و لج کردم از خونه زدم بیرون.الانم اومدم تو پارک نشستم.

برم هتل؟ چکارکنم