2777
2789
عنوان

قیافه ی معمولی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 34 پست

خب عزیزم خیلیا هم پروفشون خود واقعی‌شان نیست غالبا با کلی فی.لتر و دوربین های خفن عکاسی میکنن 

منم چهره ام معمولیه مثل تو سعی کن باهاش کنار بیای محتاج این مردهای هول خیانت کار هم نباش برو سرکار پول در بیار اگه تهش چیزی واسه خودت موند میتونی برای حس بهتر خودت عمل های زیبایی لازم رو انجام بدی

من تلاش نکردم؟ من که به‌جای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونه‌ها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستم‌و دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختری روهم می شناسم برعکس خوشگل قدبلند خواستگار نداشته آخرش با یک پسر هم قد خودش ازدواج کرده و سبزه  اصلا به خوشگلی و زشتی نیست عزیزم میبینی یک دخترخوشگله اما خواستگار درست ودرمون درحد خودش نداره 

خیلی از اقایون بلند قد تر هم ایشون رو می پسندن بلندی کوتاهی متوسطی ، قد برای خانمها همه جوره خوبه

من بخاطر این میگم که زن و شوهر بهم بیاین خیلی مهمه از لحاظ ظاهر خودش احساس ناکافی بودن نداشته باشه عزیزم

من هرکی رو دیدم حرفای شمارو میزنه چهره متوسط رو به بالا داشته نه پاییناینم بهت بگم اینکه پسرا سمت یه ...

پس به قیافه نیست به چیه؟

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

عزیزم مردا عقلشون به چشمشونه

اولین چیزی ک بنظرشون میاد ظاهره چهره و هیکل

پولاتو جمع کن کم کم ، بینی عمل کن خیلی تاثیر داره

و اینکه برو باشگاه تا هیکلت فیت بشه 

میکاپ مناسب صورت و استایلی ام که بهت میادو یادبگیر

اما یادت باشه اعتماد به نفس خیلی مهمه چون اگر زیبا باشی اما اعتماد به نفس نداشته باشی و نتونی با دیگران ارتباط برقرار کنی فایده نداره 

قدتم اگر حس نیکنی دوست نداری کفش پاشنه دار بپوش هم شیکه هم قدتو بلند میکنه

ولی یادت باشه ادم درست اگر قسمتت باشه میاد 

فرقی نداره چاقی لاغری سبزه ای یا سفید

پس به قیافه نیست به چیه؟

نگفتم نیست اتفاقا هست 

اما جز چهره لباس پوشیدن و شیک بودن هم خیلی مهمه مردا خیلی عذرمیخوام خنگ تر از این حرفان من این بارها بهم ثابت شده اونا به کسی میگن خوشگل که به خودش برسه فقط

اصلا مثل ما زنا نیستن

اما من بخوام اطرافیانم رو هم در نظر بگیرم میگم که دخترایی که خوش اخلاق و شادن حتی با چهره معمولی از خوشگلای گوشه گیر بیشتر طرفدار دارن .

برو عمل کن خسیس بازی رو هم بزار کنار عزیزم

برعکس شعارهایی که اینجا میدن خیلی هم قیافه مهمه 

تو پسر باشی حاضری تو این گرونی کمر شکن و تورم هزینه خونه وماشین و سکه و مهریه و مراسم عروسی برای یه دختر نازیبا تقبل کنی؟ میری حداقل اون هزینه رو برای یه دختر خوشگل میکنی که بصرفه 

درضمن ممکنه قیافت حوری و افسانه ای باشه ولی جذابیت و لوندیت پایین اونجوری بازم پسر خوبی سراغت نمیاد پس روی این بُعد هم کار کن

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A