2777
2789

قبل عید موهای خودم مشکی بود c۶گرفتم با واریاسیون بنفش قاطی کردم فندقی شد چون رنگ قرمزی داشت خوشم نیومد بد ۲پیمانه دکلره قاطیش کردم قرمزی موهامو خیلی کم کرد بعد دوباره c6 خالی گذاشتم بهتر شد ولی بازم تناژ قرمزی نارنجی داره بعد چندبار شستن الان رنگ ۵.۱خاکستری گرفتم بزارم یه آرایشگر گفت یه نخود واریاسیون سبز بزن قاطیش قرمزی نارنجیشو بگیره خوب میشه؟؟؟؟؟یابه تنهایی خود رنگ بزارم؟؟؟ نمیدونم چکارکنم

سبز برای گرفتن قرمزی هست یه کوچولو هم تاثیری روی رنگ نداره اونقدرا یعنی سبز نمیشه ولی زیاد بزنی ممکنه تناز سبز ببینی رو رنگ

ولی روی موی به پایه نرسیده فکر نکنم خاکستری اونقدرا رنگ باز کنه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سبز برای گرفتن قرمزی هست یه کوچولو هم تاثیری روی رنگ نداره اونقدرا یعنی سبز نمیشه ولی زیاد بزنی ممکن ...

به نظرت باید چکارکنم که نارجی موهام با خاکستری ازبین بره یعنی واریاسون سبز کمکی نمیکنه

به نظرت باید چکارکنم که نارجی موهام با خاکستری ازبین بره یعنی واریاسون سبز کمکی نمیکنه

نمیدونم اونقدرا از رنگ سر درمیارم

میدونم سبز واسه از بین بردن قرمزیه 

بنفش واسه زردی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
سبز برای گرفتن قرمزی هست یه کوچولو هم تاثیری روی رنگ نداره اونقدرا یعنی سبز نمیشه ولی زیاد بزنی ممکن ...

البته نمیخوام خیلی موهام روشن بشه میخوام یه دست رنگ بگیره ولی قرمز ونارنجی نشه

من واریاسیون نقره ای .بنفش زدم خوب بوده  با رنگ دودی البته ..رنگ زردی نارنجیش و میگیره ..سبزم قرمزیا رو میگیره ..

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
من واریاسیون نقره ای .بنفش زدم خوب بوده با رنگ دودی البته ..رنگ زردی نارنجیش و میگیره ..سبزم قرمزیا ...

الان بنفش دارم ولی رنگم خاکستری هست میترسم قاطی کنم باز قرمز بشه

الان بنفش دارم ولی رنگم خاکستری هست میترسم قاطی کنم باز قرمز بشه

نه عزیزم از هرکدوم اندازه یه نخود بزن ..چیزی نمیشه ..خیلی حساسی ،میتونی یه قسمت خیلی کوچیک  از موهات اول درست کن بزن تست کن ..

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
نه عزیزم از هرکدوم اندازه یه نخود بزن ..چیزی نمیشه ..خیلی حساسی ،میتونی یه قسمت خیلی کوچیک از موهات ...

الان از دختر خالم آرایشگرپرسیدم میگه ۵خاکستری که گرفتی با۴یا۶دودی قاطی کن خوب میشه موندم چکاکنم