2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر فصلی لباس مناسبش رو میخرم دیگه

البته پاییزو زمستون یه جور میخرم چون ما لرستانیم اینجا سرده

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

مجردم

۴ـ۵ بار کفش میگیرم 

۹ـ۱۰ بار مانتو

ولی خراب نشدن مانتویی دارم که ۸ ساله میپوشم 

برا همین تنوع لباسام زیاده

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

عزیزم بستگی به بودجه تون داره

اگر در توان دارید لباس مناسب هر فصل رو بخرید

اگه هم نمیشه،سالی یک یا دو دست حتما بگیرید...

هم ظاهرتون مرتب و شیک میشه

هم تو چشمم بقیه خوش پوش هستین

هم شوهرتون بیشتر خوشش میاد

والا شوهر خودم ک هروقت لباس مد روز میپوشم،قشنگ میفهمم ک خوشش میاد و براش مهمه جلو فامیل خوب باشه تیپم

البته من گرون نمیخرم 

سالی7,8بار هروقت خوشم بیاد میخرم

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉       ❌️لطفا قبل از بحث بامن خوب امضامو بخون تاوقتی کم اوردی 💩شدی یهو نگی وای من اگ امضاتو میخوندم اصلا باهات بحث نمیکردممم❌️                                               مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉

هرموقع لازم داشته باشم، معمولا هرچی هم میخرم باز چیزی ندارم بپوشم 😒😐

چقد من باور کن هرهفته دارم میخرم

تو زندگیت، هر وقت حس کردی که برای در یاد موندن،نیاز به یاد اوری داری،اجازه بده فراموشت کنن..
کلافه شدم الان کمدم پر لباس شب مهموتی قراره بریم بخدا هیچی پیدا نیمکنم خوب و درست حسابی باشه بپوشم

وای کاملا درکت میکنم

تو زندگیت، هر وقت حس کردی که برای در یاد موندن،نیاز به یاد اوری داری،اجازه بده فراموشت کنن..