2777
2789

سلام عزیزان ظهرتون بخیر دقت کردین چقدر امسال خشک سالی بیشتر شده در واقع سال به سال داره بیشتر میشه تو این ماه اردیبهشت که بارون زیادی باید بباره دریغ از یه بارون که زمین وخیس کنه چه برسه به بارون های طولانی

همینطور بلایای طبیعی فوران آتشفشان سیل و زلزله طوفان و گردوغبار و آتش سوزی هم تو ایران هم کشورای دیگه سال به سال داره بیشتر میشه

به نظرتون دلیلش چی میتونه باشه لطفا کمی فکر کنید و بعد جواب بدین

لطفا بدون تعصب تاپیک های منو بخونین 

اتفاقا امسال خیلی خداروشکر بارون میباره

اینجا هر روزش بارونه با اینکه پارسال اینطوری نبود

تو خودت چی میخوای بشنوی

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الحمدلله سمت ما هررررررر روز بارون میاد اما با این اوضاع و قطعی هر روزه برق منم معتقدم رحمت خدا داره دور میشه ازمون

اینهمه فساد زیاد شده ....فاسد بودن افتخار شده

ظلم زیاد شده

صد در صد رحمت خدا دور میشه برا کی بفرسته نعمتش رو 

برا گنهاکارایی مث ما 

برا سلامتی پسرام و نی نی تو دلیم یه صلوات بفرس

به خاطر آلاینده ها زمین داره گرم میشه در نتیجه بارون کم میاد 

یک تفاهم بین دنیای من است و چشم تو، هردو یک رنگ است اما این کجا و آن کجا💖 / اگر از تو درباره‌ی من پرسندباید بگویم که من در نجف هم دلتنگ نجف بودم!      آقایون لطفا درخواست دوستی  ندید🚫

اتفاقا امسال خیلی خداروشکر بارون میبارهاینجا هر روزش بارونه با اینکه پارسال اینطوری نبودتو خودت چی م ...

چه خوب خدا رو شکر کدوم شهر هستین؟

💜🌸 هیچ چیز همیشگی نیست 🌸💜 

متأسفانه بارش کم بود

فقط 29 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکوره😉مسیرِ سخت، مقصدِ قشنگ!💪کنکور ریاضی، بزودی ۱۱ تیر ۱۴۰۵ منتظر باش!😎 میشه برای پدربزرگم فاتحه بخونی🙏🏻😥خدایا خودت کمک کن توی درسام موفق بشم و به آرزوهای خوبی که دارم برسم و بتونم برای خانوادم افتخار باشم و سربلندشون کنم🤲🏻🤲🏻 میشه حالا که لطف کردی امضامو خوندی❤❤برام صلوات بفرستی و دعام کنی🙏🏻🙏🏻

چه خوب خدا رو شکر کدوم شهر هستین؟

اره 

اردبیل

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

من مثل شما فکر نمی کنم، ما تو ایران فقط یع بحران داریم اونم مدیریت هست،

احسنت مدیرانی که باید مدیریت کنن دارن برای کارای دیگه ای مردم و کشورو مدیریت میکنن 

لطفا بدون تعصب تاپیک های منو بخونین 

اتفاقا امسال خیلی خداروشکر بارون میبارهاینجا هر روزش بارونه با اینکه پارسال اینطوری نبودتو خودت چی م ...

نه راست میگه قبلا خیلی برف و بارون بیشتر بود

شهر شما را نمیدونم

اما تهران چرا

متاسفانه نسبت به سال های قبل بارندگی خیلی کمتر شده