2777
2789
عنوان

رحمت خدا داره ازمون دور و دور تر میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 30 پست

اگه دلیل علمی بگم بخاطر تغییرات گلخانه ای یا همون اینورژن هست وتغییرات اقلیمی مثلا ناسا چندین سال قبل اعلام کرد که در ایران ۱۸سال خشکسالی هستش اگر اشتباه نکنم.فکر کنم تا الانش هم ۹یا ده سال گذشته.اگر دلیل مذهبیش هم بخوام بگم بتظرم رحم ومروت ومهربانی بین انسانها کمرنگ ترشده.واگر دعا هم می کنیم خدا هم دیگه جوابمون نمیده

اره اردبیل

عزیزم اردبیل جزو مناطق سردسیر و خوش آب و هوا و سرسبز هست اونجا بارون نیاد کجا بیاد ما که الان یک ماهه بارون ندیدیم در صورتی که هر سال این موقع کلی بارون میبارید

لطفا بدون تعصب تاپیک های منو بخونین 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

احسنت مدیرانی که باید مدیریت کنن دارن برای کارای دیگه ای مردم و کشورو مدیریت میکنن

ببین تو ایران.  مثلا توی گیلان 4 برابر نیاز این شهر بارون میاد

اما چون فاضلاب نداره و پول دو برابر به خاطر رانت صرف سد سازی میشه، آب فابل استفاده نیست

از بین رفتن خاک و جنگل ها و ... به خاطر عدم مدیریت هست که خودش باعث طوفان میشه، ایران بهترین کشور خست، مردمش دلسوز، اما آگاهی و مدیریتش درست نیست

نه راست میگه قبلا خیلی برف و بارون بیشتر بودشهر شما را نمیدونماما تهران چرامتاسفانه نسبت به سال های ...

شهر ما برخلاف چندسال پیش مدام بارانه

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

عزیزم اردبیل جزو مناطق سردسیر و خوش آب و هوا و سرسبز هست اونجا بارون نیاد کجا بیاد ما که الان یک ماه ...

نسبت به پارسال که بارون نمیموند زیاد امسال بهار همش بارانه

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

کدوم شهری.خوشبخالتون که بارندگی زیاد اونجا

اردبیل

گرمایش زمین و تغییرات اقلیمیقطعا ب اون چیزی ک شما میخاین بگید ربطی نداره

قطعا یک پدیده میتونه تک علتی نباشه 

میتونه چند علت داشته باشه 

از جهت هواشناسی بله تغییرات اقلیمی

اما از جهت معنوی ، یکیش گناهه که میتونه باعث خشکسالی بشه 

برای اصلاح و مدیریت ش هم اینطور باید عمل کرد

هم توبه و استغفار به درگاه خداوند رحمان و رحیم و دوری از گناه 

هم کاهش  آلاینده ها و اینطور مسائل 

شاید انسانها و علم و تکنولوژی تو قرن بیست و یک تغییر کردن ولی خدا که تغییر نکرده قوانینش هم همینطور

قوانین خدا چ ربطی داشت به این

شما همین الان جمعیت زمین رو کم کن دستکاری توی چرخه طبیعت کم کن کارخونه ها و الاینده ها و ماشین ها رو کم کن ببین چی میشه

حیوان مورد علاقم: اکسم

قطعا یک پدیده میتونه تک علتی نباشه میتونه چند علت داشته باشه از جهت هواشناسی بله تغییرات اقلیمیاما ا ...

الان تویی ک مسلمانی نظرت اینه باشه هزارسال پیش که اسلامی نبود چی کی توبه میکرد اصلا چ خدایی بود

توی هر زمانی زشتی پلیدی بوده و هست الان سالهاست زندگی مکانیکی داره اسیب میزنه هرسال هم بدتر میشه علت دیگ ای نداره

قطعا یک پدیده میتونه تک علتی نباشه میتونه چند علت داشته باشه از جهت هواشناسی بله تغییرات اقلیمیاما ا ...

قطعا جامعه ده درصد ادم داره ک گناه آنچنانی نداشته باشن. بچه های معصوم بی گناه . از عدالت خدا به دوره تر و خشک رو باهم بسوزونه. ب هرحال هرکسی عقیده ای داره منم دیدم ب خدا و حکمت و عدلش جور دیگه ای هست

زمان های قدیم چرا خشکسالی میشد؟اون موقع که جمعیت زمین آنقدر زیاد نبود!

وقتی برای هرچیزی علت علمی هست چرا سعی دارید خودتونو عذاب بدید علت معنوی بزارید پشتش

پس از اینور حرف از چ عدالتی برای خداوند میزنید