2777
2789

لباس ضخیم نمیخواد

زیر دکمه رکابی  بگیر از زیر بپوشون از رو هم بلوز و شلوار با پتو پیچ

فقط خونه رو خیلی گرم نکنید نوزاد اذیت میشه

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر همی بهترین لباس

منم ده دی زایمان کردم

پتو پیچ کن بچه رو 

نگران نباش

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بلوز شلوارشم نازک بگیرم؟ یا کلفت ؟

ببین اباس کلفت واسه نوزاد اصلا به درد نمیخوره. مال من که نمیذاشت  بپوشم. اگرم میپوشیدم همش گریه زاری میکرد. خونه که دماش رو خوب نگهدار، لباس آستین بلند بپوش. واسه بیرون همون پتودورپیچ اینا خوبه

کیسه خواب بگیر با پتو زیاد کلفت هم نباشه . از زیر لباس نخی تنش کن یه دو هم کت و شلوار بافتنی یا سرهم تنش کنی کافیه با کلاه . کلا الگوی لباس پوشیدن واسه نوزاد یه دونه بیشتر از اون مقدار لباسی که خودمون تو اون دما راحتیم   

منم دی زایمان کردم الان دیگه مث قدیم نیست همه خونه گرمه  بهتره ی اتاق کوچیکترو انتخاب کنی اونجا بمونین  راحتتر گرم میشه

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
عزیزم انشاالله به سلامتی بگذره، منم زایمانم میفته تو دی

ممنون عزیزم همچنین 

بارداری اولته؟ 

تو تاپیکات دیدم چند بار بتا دادی واسه چی؟

من هنوز نرفتم دکتر .. اون دکتری که میخوام برم نبود هفته بعد میاد 

عه تو هم دی ماه زایمان کردیواسه بیمارستان خودم لباس گرم ببرم؟ لباسهای بیمارستان اخه خیلی نازکن

اره حتما ببر من شب هم مرخص شدم سرد بود

بچه هام دوقلو بودن تو کریر گذاشتیم و آوردیم 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

پسر من بهمن دنیا امد خونه گرمه همون لباس معمولی تنش میکردیم بیرون بردنی یدونه تدی خریده بودم میپوشوندم از زیرم دو‌تیکه بعدم پتو‌پیچ

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
کیسه خواب بگیر با پتو زیاد کلفت هم نباشه . از زیر لباس نخی تنش کن یه دو هم کت و شلوار بافتنی یا سرهم ...

اخه من خودم خیلی سرماییم 

همین الان بارندگیه سرده جوراب و دو تا بلوز پوشیدم زیر لحافم 

من تو زمستون هم زیاد میپوشم 

اخه من خودم خیلی سرماییم همین الان بارندگیه سرده جوراب و دو تا بلوز پوشیدم زیر لحافم من تو زمستون هم ...

من خودم پسرمو بهمن بدنیا آوردم ما هم زمستونا خیلی سرد میشه.  لباس راحتی ها رو کلفت بگیر یه جلیقه بافتنی هم خوبه تو خونه بپوشونی . اگه دمای اتاق ۲۵ درجه باشه خوبه واسه نوزاد نه زیاد گرم میشه نه زیاد سرد .‌حواست باشه زیاد نپوشونی بچه گرما زده میشه