یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
کیسه خواب بگیر با پتو زیاد کلفت هم نباشه . از زیر لباس نخی تنش کن یه دو هم کت و شلوار بافتنی یا سرهم تنش کنی کافیه با کلاه . کلا الگوی لباس پوشیدن واسه نوزاد یه دونه بیشتر از اون مقدار لباسی که خودمون تو اون دما راحتیم
عه تو هم دی ماه زایمان کردیواسه بیمارستان خودم لباس گرم ببرم؟ لباسهای بیمارستان اخه خیلی نازکن
اره حتما ببر من شب هم مرخص شدم سرد بود
بچه هام دوقلو بودن تو کریر گذاشتیم و آوردیم
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
پسر من بهمن دنیا امد خونه گرمه همون لباس معمولی تنش میکردیم بیرون بردنی یدونه تدی خریده بودم میپوشوندم از زیرم دوتیکه بعدم پتوپیچ
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید