2777
2789
عنوان

خوشبختی اینکه بری خونه سادات

| مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 105 پست
التماس دعای فرج خوش بسعادتتون 🤲😔😭

فدات عزیزم این پست سه هفته پیش خونه سادات بودیم که خانواده شهید مدافع حرم آن براشون آورده بودن چشم براتون سوره کوثر خوندم 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ببخشید مزاحم شدم .حسم میگه دعا شما زود میگیرع میشه خواهش کنم دعام کنید اسمم حدیث هست خیلی گزفتا ...

سلام عزیزم به روی ماهت بخدا منم ی بنده خوبی نبودم   ولی چشم‌سر نماز براتون دعا میکنم

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

عزیزم ببخشید که اینجا پست میذارم. این سرمد که تو یه تاپیک گفتید جیه؟ چون من سرچ میکنم اسم شرکت سرمد میاره. اسم دیگه ای نداره؟ عکسشو میدی ببینم چیه که بتونم تهیه کنم؟

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

عزیزم ببخشید که اینجا پست میذارم. این سرمد که تو یه تاپیک گفتید جیه؟ چون من سرچ میکنم اسم شرکت سرمد ...

سلام چشم میزنم اگه دیدم عکس رو براتون می‌زارم ولی بری عطاری بهتون میده

سلام چشم میزنم اگه دیدم عکس رو براتون می‌زارم ولی بری عطاری بهتون میده

لطف میکنی.ممنونم

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

لطف میکنی.ممنونم

فدات عزیزم بخدا گشتم نبود بری عطاری  غیر ممکنه نداشته باشند بهشون بگو سرمدوسرکه بهت میدن 

فدات عزیزم بخدا گشتم نبود بری عطاری غیر ممکنه نداشته باشند بهشون بگو سرمدوسرکه بهت میدن

سرکه که همون سرکه ای که واسه ترشی استفاده میشه؟ میرم میگم سَرمَد میخوام 

سرکه که همون سرکه ای که واسه ترشی استفاده میشه؟ میرم میگم سَرمَد میخوام

اره بگو سرمدوسرکه می‌خوام بهتون میدن

منو هم دعا کن . بچه هامو فراموش نکن

چشم این پست الان چهار هفته گذشت ازش ولی چشم به شرط لیاقت