2777
2789
عنوان

خوشبختی اینکه بری خونه سادات

| مشاهده متن کامل بحث + 850 بازدید | 105 پست
سلام ببخشید من اومدم تو تاپیک هاتونیک پست ازتون دیدم به یکی گفتین برا زبان بند سوره حمد رو بنویسید و ...

سلام عزیزم 

این میگید زبان بند نیس برگشت معشوق میگن سوره حمد بنویسید بزارید تو شیشه مربا تمیز آب جوش اومده شیشه بزار بجوشه تا ربع ساعت آب سرد شدشیشه دربیار  آب بریزید پای گلدون یا درختی آب قرآنی حساب میشه  بعد تا سه روز ساعت مشخص انجام بدی 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

التماس دعا دارم

ممنون فدات این پست سه هفته پیشه 

چشم براتون سوره کوثر خوندم 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

نه زبان بند خاستم

اههااا نه زبان بند خو چرا نخ سیاه درست نمیکنی 

همین گه گفتی بخونید سوره یس رو بعد نخ رو بذارید زیر ی چیز محکم؟برا شوهرم میخام انجام بدم

اره آفرین اونم ی چندبار اینجا گفتم انجام بده 

تا انجام بدمخیلییی دلم گرفته ازش خیلییی

عزیزم ی دعا دیگه صم بک عمی لا یفهمون خوبه کاملش تو گوگل سرچ کنی هست کی شوهرت 

عزیزم ی دعا دیگه صم بک عمی لا یفهمون خوبه کاملش تو گوگل سرچ کنی هست کی شوهرت

هی...

میدونی شوهرم عجیبه کلا خانوادشون اینطورن به کسی که دوسش دارن عزت احترام محبت میکنن به کسی که نه اصلا...

با منم همیطورن شوهرم خستم کرده بهش گفتم گریه کردم گفتم بچه ها رو هم نمیخامولی بگو نمیخامت تا برم خسته شدم حتی ی هزار تومنی هم نمیخام حرفش با کاراش نمیخونه

مثلا من ی حرفی پیشش بزنم سریع میره به خاهرش یا خانوادش میگه

اما اگه بهترین و بدترین اتفاق تو خانوداش بیفته همشو میدونن شوهرم پیشم نمیگه

هی...میدونی شوهرم عجیبه کلا خانوادشون اینطورن به کسی که دوسش دارن عزت احترام محبت میکنن به کسی که نه ...

غصه نخور دیگه چکارش داری بخاطر بچه آت بمون بساز دهن بینی اکثر مردها دارن تا جایی که سنشون بره بالا عاقل تر بشن نخ سیاه موقعت دیگه دعا درست کنی چهل روز جواب 

چهل روز این کارو کنم یا یک بار دست کنم بعد از ۴۰روز جواب میده؟

اره دعا تا چهل روز جواب  تمدید کنی

یعنی هر ۴۰روز باید این کارو تکرار کنم؟

اره دیگه دیدی تاثیر داره می‌ره دوباره تمدید کنی