2777
2789
عنوان

چجوری آبجیم رو نجات بدم

904 بازدید | 53 پست

سلام راستش آبجیم حدود چند ماه پیش با یه آقا پسری رل زد و اینجوری بود که پسره رفت دایرکت آبجیم و بهش پیام داد آبجیم قبول نکرد ولی چند وقت بعد با یه باکس گل و یه سری وسیله داد به آبجیم اونم وسط خیابون دیگه هیچی از اون طرف پدر مادرم فوق العاده مذهبی از این طرف آبجیم که جرئت کرده با یکی بره تو رابطه اما این کافی نبود آبجیم آخر شبا حدود 3 صبح با این آقا میرفت بیرون و مثلا 6یا۷ صبح میومد خونه و از خونه عمم با این آقا پسر میرفت جای پدرم جرئت این کارا رو نداشت حالا بعد چند ماه این پسره به آبجیم گفته که من چند ماه دیگه میرم یه شهر دیگه و آیندم مهمه پس روی من حساب نبند و آبجیم در جواب گفته من اصلا حسابت نمیکنم و اینا در صورتی که روز اول آبجیم گفته من حوصله رابطه چند روزه ندارم و ایشون گفته من تا آخرش هستم و خوب کم کم یه سری بحثا پیش اومد بینشون و قطع رابطه کردن و این آقا موقع کات خیلی به آبجیم توهین کرده ولی بعد چند التماس و تمنا و بیا برگردیم و بنظرتون آبجیم بعد اینهمه توهین چیکار کرده 

آفرین برگشته دوباره تو رابطه باهاش حالا من هرچی میگم خوب نیست و اینا گوش نمیده آخه دختر آخر شب چرا باید بره بیرون تنها دلیلی که نمیتونم به پدر و مادرم بگم چون پدرم مطمعنن سر آبجیم رو از تنش جدا میکنه 

حالا بنظرتون چجوری آبجیم رو قانع کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بترسونش بگو دفع دیگه بری میگم به بابا 

اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                                                            و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍                                                                           

بترسونش بگو دفع دیگه بری میگم به بابا

یه بار به مامانم زنگ زدم و گفتم نزار دخترت بره خونه عمه چون یسری کارا میکنه اما بعد چند وقت دوباره برگشته خونه عمم و روز از نو روزی از نو

عزیزم خواهر شما کنار اون آقا داره دنبال خودش میگرده خواهر شما صرفا اون آقا رو دوست نداره اون هیجانات رو دوست داره اون دلهره ها و حس های جدید رو دوست داره چون احتمالا محدود می‌شده یا ترس هایی داشته

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

از اینجور دخترا متنفرررررم 

یک ذره عزت نفس ندارن 

پسره علنا بهش گفته برای سرگرمی تورو میخوام باز این بی عقل باهاش رفته تورابطه

اون ساعتا دقیقا میره چیکار میکنه ؟؟؟؟

مایه ننگ این دختر بابات حق داره هر بلایی سر این بیاره

باید موضوع رو به عمت بگی اون نزاره بره خونش

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
یه بار به مامانم زنگ زدم و گفتم نزار دخترت بره خونه عمه چون یسری کارا میکنه اما بعد چند وقت دوباره ب ...

هیچ بزرگتری نیست منطقی باشه ؟

خودت مجردی

اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                                                            و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍                                                                           

دخالت نکن✅️

بزار تجربه کنه! چون الان قانعش کنی بازم جا واسه لغزش داره

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم*             "درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                        goftino.com/c/EGkmsA