2777
2789
عنوان

چجوری آبجیم رو نجات بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 904 بازدید | 53 پست
یجوری به مامانم رسوندم اما دوباره بعد چند وقت کاراش شروع شده

شب ساعت سه که میزنه بیرون برو به مامانت بگو

پس فردا اگه خدایی نکرده ببرنش یه جایی اتفاقی براش بیوفته یقه ی اولین کسی که میگیرن تویی چون تو میدونستی

به پدرت یه جوری برسون سرش جدا نمیشه ولی جلوی فاجعه رو میگیری بره ابجیتو بدبخت کنه و یه بچه بندازه گر ...

اول اینکه من به مادرم یجوری رسوندم حتی بهش گفتم نزار خونه عمه بره اما هیچکی گوش نمیکنه بعد چند وقت برگشته دوباره به کاراش الانم هرچی میگم میگه به تو ربطی نداره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه این چه کاریه... واسه چی رابطشو با خواهرش شکر اب کنه

باشه فردا خواهرش حامله برگشت خونه 

تو برو جواب بده

اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                                                            و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍                                                                           

ببین از مشاور کمک بگیر...واقعا شرایط پیچیده ست..از طرفی خواهرت اعتمادش رو بهت از دست بده دیگه به تو هم چیزی نمیگه..از طرف دیگه خودش بی تجربه ست فردا ازین آقا ضربه بدی ممکنه بخوره و مسیر زندگیش تغییر کنه

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)

عمت نمیفهمه که این نصف شب میره و صبح میاد 

چند سالشه اجیت 

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤

یا حسین 

۳شب کجا میره یه دختر تنها 

چطوری میره که کسی نمیفهمه بعد نصف شب کجا میره ؟ تو کوچه خیابان ؟ 

چرا گوشت را میدید دست گربه 

الان به خانوادت بگی و بین خودتون حلش کنید بهتره تا خدایی نکرده اتفاق بدی بیفته و باعث بی آبرویی بشه 

بگیر جلوشو تو رو خدا

عمت نمیفهمه که این نصف شب میره و صبح میاد چند سالشه اجیت

امروز عمم آخر شب بیدار شد گفت آبجیم کجاس بعد من نمیدونستم این هنوز با پسرس فکر میکردم کات کرده منم ترسیدم نکنه کاریش شده بعد عمم زنگ زد گفت تو پیستم جلوی خونه عمم پیست پیاده رویه دیگه هیچی همونجا فهمیدم آبجیم باز خر شده برگشته بهش