2777
2789
عنوان

چجوری آبجیم رو نجات بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 904 بازدید | 53 پست
حس میکنم دوست نداری سن خواهرتو بگی ولی ببین اگه نوجوانه منظورم تا 18 ساله هیجانی تصمیم میگیره هم خو ...

احساس میکنم خواهرم نیاز به توجه و محبت داری چیزی که پدرم نمیتونست درست بروزش بده و من به شخصه تنها بزرگ برای همین خیلی چیزا رو داخل تنهاییم دارم که بخاطر یه پسر دوست ندارم از دستشون بدم اما آبجیم نه دنبال محبته دنبال یکی که کمبوداش رو جبران کنه و انگار خودشم میدونه اما قبول نمیکنه خیلی آدم احساساتی هست و اصلا منطقی فکر نمیکنه

اینکه به باباش بگه شر بشه درستش نیستبه قول یکی با مشاور حرف بزنه بهتره

من خودم تو چنین شرایطی بودم از نزدیک هیچی فایده نداره 

هیچی 

اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                                                            و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍                                                                           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احساس میکنم خواهرم نیاز به توجه و محبت داری چیزی که پدرم نمیتونست درست بروزش بده و من به شخصه تنها ب ...

اهان

میفهمم

یجوری جا افتاده انگار ادمای احساسی بیشتر ضربه میخورن که البته درست نیست ولی جا افتاده بین ماها(نوجونا) و  پذیرفتن احساسی بودن یکم سخته

لم خواهرتو اگه بلدی سعی کن باهاش ارتباط بگیری نه سر این موضوع صرفا

سر هر موضوعی 

باهم برین بیرون

وقت بگذرونین ووقتی اعتمادشو جلب کردی راجب این مسله هم باهاش حرف بزن ولی تا قبلش حواست باشه خیلی نره با اون پسره بیرون از عمت بخواه وقتایی که خواهرت میخواد بره خونشون یکم بپیچوندش و از راه دور یکم جلوی  خواهرتوبگیر

شما که توی این شرایط بودی چیکار کردی؟جواب داد؟

من مجبور شدم با خانوادش بگم 

چون یک بار با یک نفر رابطه داشت رفت با دومی 

بله نکشتنش فقط کتک خورد و زندانی شد 

ولی الان آدم شده 

اینجور دخترای از صدتا پسر بدتر میشن 

طعم خوش گذورنی میره زیر زبونشون 

اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                                                            و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍                                                                           

من مجبور شدم با خانوادش بگم چون یک بار با یک نفر رابطه داشت رفت با دومی بله نکشتنش فقط کتک خورد و زن ...

اهان 

ببین شخصیت ادما باهم فرق داره ...

واسه یسریا این جواب میده واسه یسریا نه

خودش باید خواهرشو بشناسه اگه هیچ جوره نمیتونه واسه خواهرش توجیه بیاره و خواهرشم قبول نمیکنه حرفاشو 

و ممکنه اتفاق خطری بیفته...

راه حل شما بدرد میخوره

اهانمیفهممیجوری جا افتاده انگار ادمای احساسی بیشتر ضربه میخورن که البته درست نیست ولی جا افتاده بین ...

با عمم صحبت کردم انگار عمم هم فهمیده چون دیشب که خواهرم با پسره رفت بیرون انگار عمم فهمیده عمم داره میگه از این به بعد در خونه رو آخر شب قفل میکنه تا نره حالا ببینم چی میشه 

خودم هزینش رو میدم تا بره مشاور اما شهری که ما زندگی می‌کنیم کوچیکه خدایی نکرده مشاوره چیزی بگه تموم ...

مشاوره آنلاین کمک بگیر

ببین من این شماره رو همینجا معرفی کردن و تعریفش رومیکردن خودم زنگ نزدم ولی ببین میتونه کمکت کنه

دکتر فرزانه نوریان. +989120503023
روانشناس

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)