2777
2789

چند روز پیش تولدم بود و من نمیدونستم اینا میخوان بیان اینجا من اصلا تولد نمیخواستم بگیرم اینا اومدن خونمون شوهرم کیک خریدو اینا  بعد بهم کادو پول دادن از کادو هاشون تعجب کردم ببین من ازشون طلب ندارم خب مادرشوهرم بخاطر فرقی که گذاشت ناراحت شدم چون چند ماه پیش تولد دخترش بود به اون  بیشتر داد و خواهر شوهرم یعنی خجالت نکشید شوهرم تولدش بهش بیشتر داد فلان قد عیدی به بچهاش بده هو تولد بچش منو شوهرم بیشتر دادیم بهد اون ی روز اومده تثادم اینطوری کرده یعنی کارایی که شوهرم برا خودشو بچهاش کرده به چشمم نیومده  دوستان قبل تولد خواهر شوهرم روز زن بود شوهرم هیچی برا من نگرفت بعد به اون کادو داد اونم از کادو عروسیم 

بعد من ی قرون از اون کادو عروسی برام خرج نشده بوده اونو بهش کادو دادم بعد اون  اومد با کادوش منو شگفت زده کرد  حالا اینا به جهنم شوهرمو ی چیز حالی بشه بعد از گلو من نگیره بخواد به اینا کادو بده 

کادو برام مهم نیست که اینکه فکرکردن زرنگن درد داره.  

تازه اینم بگم وضع مالی خواهر شوهرم خیلی خوبه و برعکس منو شوهرم همش بی پولیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا خاهرشوهر منو توصیف کردی فقط از ما میکنه و خودش جونش بالا میاد برا تلافی حالا کلی پولدارن

بعد مادر شوهرمم ی طوری برنامه میچینه از پسراش پول بکنه بده به دخترش تولدا همه بهونست واسه اینکه جیب دخترشوپر کنه.  ولی تولدم قشنگ اینارو شناختم امیدوارم شوهرمم بشناسه ی چیژ حالیش شه انقدرنگه خواهرم خواهر زادم

من هیچوقت کادوی خاصی از ژرف خانواده شوهر نگرفتم، با اینکه شوهرم علاوه بر کادو، گوشت و ... هم برای خو ...

نمیتونم درد داره واقعا این فرق گذاشتنا و اینمه فکر میکنن زرنگن

ایشالا جبران میکنم براش تولدای بعدیشون

من هیچوقت کادوی خاصی از ژرف خانواده شوهر نگرفتم، با اینکه شوهرم علاوه بر کادو، گوشت و ... هم برای خو ...

ازطرفی اون وضع مالیش خوبه ما نداریم بعد باید چند برابرم جبران کنیم چرا اخه خوب اون پولوزرا خودم خرج میکنم

برا منم پیش اومده برا دخترش و اون‌یکی عروس بیشتر از من عیدی داد درحالی که عید من بیشتر از همه داده بودم برامن ۱۰۰ هزار تومن عیدی داد طبقه پایین خونمونن تولد شوهرم دوتایی بودیم اما کیک اینا بردم و کباب اما هیچی نداد اما تولد جاریم و بچه هاش و شوهرش همه کار میکنه یا خواهر شوهرم 

تولد خواهرشوهرم بارون معلم یکی بود من برا یکیش کادو دادم اما اون توقع داشت برا هرکدوم سوا سوا کادو بدم 

یکار میکنن حالم ازشون بهم میخوره منم برا روز مادرش جبران میکنم ۱۰۰ تومن میدم  

نمیتونم درد داره واقعا این فرق گذاشتنا و اینمه فکر میکنن زرنگنایشالا جبران میکنم براش تولدای بعدیشون

شما داری خ دت رو از بین میبری

خوب خواهر شوهر و مادرشوهر که ما کسی شون نمیشیم ، ما رو دوست داشته باشن

ازطرفی اون وضع مالیش خوبه ما نداریم بعد باید چند برابرم جبران کنیم چرا اخه خوب اون پولوزرا خودم خرج ...

کلا چقدر مگه کادو میدید، مگه چیکار میشه کرد باهاش تو این زمونه، فکر کن صدقه بلات هست

برا منم پیش اومده برا دخترش و اون‌یکی عروس بیشتر از من عیدی داد درحالی که عید من بیشتر از همه داده ب ...

خلاصه گیر میکنن کمکی بخوان از طرفی تولدش از این به بعد میدونم چیکار کنم 

🤣تازه تولد هر کدومشون میشه بچشو میندازه وسط برقصه بعش شاباش بدن مادر شوهرم تند تند اولین نفر میده تا بقیه هم ببین بدن

خلاصه گیر میکنن کمکی بخوان از طرفی تولدش از این به بعد میدونم چیکار کنم 🤣تازه تولد هر کدومشون میشه ...

خب تو نده و خیلی نرم به شوهرت بفهمونننن من جبران میکنم براش من 

حالش رو میگیرم

شما داری خ دت رو از بین میبریخوب خواهر شوهر و مادرشوهر که ما کسی شون نمیشیم ، ما رو دوست داشته باشن

یعنی پسرشونو نمیتونن دوست داشته باشن؟ 

این ماه پدر شوهرمو باکار در اوردن  یعنی ارزش ی کادو نداشت شوهرم چند برابر براشون کار کرده