2777
2789
عنوان

بنظرتون ب شوهرم پیام بدم منتشو بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 59 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونم دوسش دارم الان بچه رو کجای دلم بزارم ناراحتیم شده دوتا

چرا اینقدر زود بچه دار شدی اخه شما ک از اول هم دعوا داشتین

بعد سزایرین چیه اینقدر گیر دادی بهش 

بنطرم مقداری لجباز و بچگانه رفتار میکنی خب کسی تحمل نداره کسی تو سن بالا خام رفتار کنه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

به حرف این اسکولهایی کخ میگن سقط کن گوش ندی ها

شوهرت به راحتی میتونه ازت ش‌کایت کنه ودیه بگیره

به نظرم الان که بارداری سعی کن آشتی کنی که اگه خدای نکرده اتفاقی برای بچه افتاد تو خونه شوهرت باشی

برای پدرومادرت دردسر نشه

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

۱۵روزقهری ؟؟؟؟,چطورفهمیدن بارداری وسزارین بحثتون شده نباید میگفتی

یکی ازفامیلاشون تو آزمایشگاه کار میکنه منم فکرش نمیکردم سریع اینجور واکنش بدن الان خوشحاله شوهرم ک حامله م میان دنبالم اینا اومدن برام شرط میزاشتن برعکس شد آبروم بردن جلوخانوادم شوهرم خودشو مظلوم میگرفت

همش اشتباه پشت اشتباه میدونم ولی قضیه سزارین الان از همیچی برام مهم تره و همینطور برم خونم مامانم کا ...

ببخشید داری مادر میشی دست از این بچه بازی بردار

واقعا فکر کردی سزارین چیه ک باز اشوب درست کردی

بشین زندگیتو بکن دیگه 

کو تا ماه نه اصلا 

میخیا زهر چشم بگیری مدام دعوا راه میندازی،؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

ببخشید چقدر مسخره هست کارتون حالا تازه بارداری چقدر بی سیاستی سزارین برای آخرشه ،شاید خود دکتر گفت باید سز بشی شاید مشکلی بود حتما سز بشی ، یا خودت با دکترت صحبت کن بگو به اینها بگه لگنش کوچیکه یا فشار بالاست یا بچه چرخیده باید سز شه