2777
2789
عنوان

بنظرتون ب شوهرم پیام بدم منتشو بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 59 پست
عزیزم با سیاست باش رفتارمیکردی خانواده شوهرتوباسیاسیت انگشتردستت میکردی باسیاست کم کم شوهرتورام میکر ...

همش اشتباه پشت اشتباه میدونم ولی قضیه سزارین الان از همیچی برام مهم تره و همینطور برم خونم مامانم کارش گریه س میگه بدبخت شدی چیکارت کردم شوهرت دادم خودش فشار خون داره میترسم سکته کنه بخدا با منو دق بده همش کارمون گریه س

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن زوده

بنظرم اگه فکر می‌کنی شوهرت آدم بشو نیست سقطش کن تاقلبش تشکیل نشده بعدشم هنوز یکماه ته ازالان بفکرسزارینی آخه چرا زندگیتون بخاطرچیزای علکی خراب میکنید چه سزارین چه طبیعی اول اخربچه بایددربیادفکرکردی سزارین خیلی راحته بعدازعمل پدرت درمیادنه میتونی بشینی نه میتونی راه بری من سه تاشکم زاییدم 

مادرسه فرزنددهه ۷۰ی 

نمیتونم دوسش دارم الان بچه رو کجای دلم بزارم ناراحتیم شده دوتا

اونم فهمیده بارداری میخواد حرفش به کرسی بشونه نقطه ظعف نشون نده ....الکی الکی پیام بده بگو خستم از دست همتون این بچرم فردا بعد از ظهر وقت میگیرم میرم سقط میکنم گناه داره بیاد تو یه گله گرگ الکی هم دردو دل کن هم تهدید بگو بچمو سقط میکنم بعدش میرم درخواست طلاق میدم دیگه کشش ندارم من مهم ترین آدم زنیدگیم از دست دادم بابامو دیگه هیچ کس برام اهمیت نداره من خواستم یه عمر زندگیم و پات بریزم ولی شما به یک سالش گند زدین به خدا بارداریم و میخواستم جشن بگیرم ولی غذا کردین برام شما هم با مادر پدرت انشالله در کنار هم خوش و خرم زندگی کنی مادرت راحت سرش و رو بالش بزاره

همش اشتباه پشت اشتباه میدونم ولی قضیه سزارین الان از همیچی برام مهم تره و همینطور برم خونم مامانم کا ...

گریه چراعزیزم زندگی بالاپایین داره قرار نیست همیشه گل و بلبل باشه زندگی زناشویی این چیزاروهم داره درست میشه نشدم بدرک بچه سقط کن بگوازبس ناراحت شدم سقط شدکه حداقل بری سراغ زندگیت تاجوونی وبچه نداری

مادرسه فرزنددهه ۷۰ی 

اونم فهمیده بارداری میخواد حرفش به کرسی بشونه نقطه ظعف نشون نده ....الکی الکی پیام بده بگو خستم از د ...

تو وخدا بیشتر بگو من حتی وام ازدواج ندادم بهش مغازه بزنه چطور بگم راضی شدم وام بگیره دیگ کاری ب طلاهام نداشته باشه راضی بشه برا سزارین خیلی دوسش دارم دوست دارم پیشش باشم حالم بد شد زود ببرم دکتر الان دیشب دامادمون باخواهرم بردن آنقدر ترسیدن ک زیر یه سرم ساده غش کردم دکترا اومدن بالاسرم چطور بگم اینا رو