2777
2789

دقیقا منم امتحاناتم شروع شده یازدهم هستم😥💔

فقط 42 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکوره😉مسیرِ سخت، مقصدِ قشنگ!💪کنکور ریاضی، بزودی ۱۱ تیر ۱۴۰۵ منتظر باش!😎 میشه برای پدربزرگم فاتحه بخونی🙏🏻😥خدایا خودت کمک کن توی درسام موفق بشم و به آرزوهای خوبی که دارم برسم و بتونم برای خانوادم افتخار باشم و سربلندشون کنم🤲🏻🤲🏻 میشه حالا که لطف کردی امضامو خوندی❤❤برام صلوات بفرستی و دعام کنی🙏🏻🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگوووووو مگ نمیگن بعده دانشگاه دیگه درس نمیخونیمممم😭😭🤣🤣🤣

نههههههههههههه 

فصل امتحانات از کنکورم بدتره😂😂😂

آهای نیلوفـ🪷ـر منـ...تـو مشکی مو فــــر‌ منـ....🕊🤍••••••نیلوفـرِ مو فرفریشـم💅🏻🤭✨🩷

یاخداااا😭🤣حالا رشتت چیه خیلی سخته؟🥲

شوخی میکنم عزیزم 

بخون انشاءالله رشته مورد علاقت قبول شی

سختی داره ولی میارزه

من علوم تربیتی ام 

آهای نیلوفـ🪷ـر منـ...تـو مشکی مو فــــر‌ منـ....🕊🤍••••••نیلوفـرِ مو فرفریشـم💅🏻🤭✨🩷

عزیزم وقت زیاده 

انشالله که به حق بزرگی خداوندمتعال کنکور رشته برتر بیاری بعدش انشالله وقتت ازاد تر میشه قشنگم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

فدای تو بشم من مهربون🙂❤️

قربونت برمممممم زیبا ترین الان تمرکز کن رو درست این سختیا میگذره قشنگم 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

دقیقا منم متاااااسفانه دانشجوام😂😂😂

انشالله که به حق بزرگی خداوندمتعال همیشه موفق و سربلند باشی قشنگم