2777
2789

سر مهریه بهم خورد 

اونا گفتن ۱۴ سکه ما گفتیم ۳۱۴ سکه 

خیلی دوستدارم برگردن حداقل بشه ۱۱۴ سکه 

خوشم اومد از پسرش 

به نظرتون چند درصد احتمال داره برگرده 

فقط یبار خیلی وقت بود مسجد نرفته بودم مامانش برای اولین بار که هیچ وقت نمینشت کنارم نشست کنارم 

سوال پرسید چرا این همه مدت نبودی 

چکار کنم باز خواستگاری کنه 😢

خدایا مرسی ♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون موقع هیچ تلاشی نکردن که نظرتون به هم نزدیک بشه؟اگه سفت و سخت بودن غصه نخور و فکر نکن چیز خاصی رو ...

نه اصلا یک ذره تلاشی نکرد 

که بگه بیا درستش کنیم و .... 

خدایا مرسی ♥️

والا من تا الان هرچی خواستگار داشتم بیشتر ماماناشون آمدن جلو باهام صمیمی شدن بعد فهمیدم پسر دارن😑😂 سر زبون داری ؟ خوشبرخوردی ؟ حالا چرا این خب آدمای دیگه ام ممکنه بیان 

(:A__•~•__M:)
نه اصلا یک ذره تلاشی نکرد که بگه بیا درستش کنیم و ....

۱۴ ها واقعا کمه البته به مهریه ام نیست الان تعداد سکه رو دارن میارن پایین مثلاً طلاق کمتر بشه 

یکی می‌گفت من به نیت امام زمان ۳۱۳ تا سکه گذاشتم والا دقیقا چیزی ک شما گفتید همچین زیادم نیست آخه 😑 

(:A__•~•__M:)
۱۴ ها واقعا کمه البته به مهریه ام نیست الان تعداد سکه رو دارن میارن پایین مثلاً طلاق کمتر بشه یکی می ...

هر کی گیر من میاد ۱۴ سکه نظرشه 

تو فامیلمون اکثر ۵۰۰ سکه س 

نمی‌دونم چرا اینجوریه

خدایا مرسی ♥️
والا من تا الان هرچی خواستگار داشتم بیشتر ماماناشون آمدن جلو باهام صمیمی شدن بعد فهمیدم پسر دارن😑😂 ...

خوش برخورد هستم 

اینم مامانش وقتی اومد خواستگاری 

به مامانم گفت دخترت دلمو برده 🤣

پسرشم خیلی خوشش اومد 

حتی پسره گفت من خیلی سخت پسندم 

ولی از شما خوشم میاد 

حالا شاید دروغ گفته که تلاش نکرده

خدایا مرسی ♥️