2777
2789
فدات بشم نصفه شب و صبح مریض میشی ظهر میری دکتر. نمیشه که روز قبل خبر داشته باشی. بعد هم رفتی سرکار ب ...

دیگه بستگی ب شرایط سر کارتون داره

محل کار ما اینجوریه ،کار ما نیاز ب جایگزین داره

آدم مریض هم باشه صب یهویی نمی‌بینه مریضه از دیشب یا روز قبلش متوجه میشه

دیگه بستگی ب شرایط سر کارتون دارهمحل کار ما اینجوریه ،کار ما نیاز ب جایگزین دارهآدم مریض هم باشه صب ...

کارتون چیه عزیزم چه سخته شرایطش. ولی من اگه نصف شب یا شب قبل هم مریض بشم نمیشه که زنگ بزنم به مدیر نصف شبی. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آه خوب شرایط شما فرق داره مریض هم باشی باید بری همون جا درمان بشی. در کل خسته نباشی و خدا قوت.

نه دیگه همچین چیزی هم نیست کادر درمان هستیم برده که نیستیم

روز قبل یا شبش بگیم اوکیه ،البته قانون هم همینه 

نمیشه بی اطلاع سرکار نری بعد بگی استعلاجی ام ،اگه جایی اینو قبول کنند باهاشون راه اومدن نه اینکه کار درست و قانونی این باشه 

نه دیگه همچین چیزی هم نیست کادر درمان هستیم برده که نیستیمروز قبل یا شبش بگیم اوکیه ،البته قانون هم ...

قربونت برم . صبح زنگ میزنه میگه مریضم این میشه اطلاع. لازم نیست بره. بعد که بیماری تموم شد با برگه استعلاجی می ره و مرخصی رد میکنه. تو این ۲۰ سالی که من کار کردم قانون این شکلی بوده. شما چون شغلاتون حساسه و شیفتی و جایگزین لازم براتون سخت گیری می کنن. والا اگه قرار باشه بری سرکار که دیگه وایمیسی. برگشتنش خنده دارتر.

نه دیگه همچین چیزی هم نیست کادر درمان هستیم برده که نیستیمروز قبل یا شبش بگیم اوکیه ،البته قانون هم ...

بعد اکثر کارها شیفتی نیستن که رئیس شب هم جواب تلفن بده. ما که کارمندیم نمیشه بعد از ظهر زنگ بزنیم مزاحمته اصلا. شب که هرگز.

قربونت برم . صبح زنگ میزنه میگه مریضم این میشه اطلاع. لازم نیست بره. بعد که بیماری تموم شد با برگه ا ...

قانونش همینه

باید قبل غیبت اطلاع داده بشه

رفتن لازم نیست زنگ ک میشه زد،اونم نشد تکست و پیام که میشه داد

شیفتی و درمانی هم نباشه اداره هم جایگزین لازم داره ارباب رجوع فردا بیان کارشون معطل میشه

این چه اداره ای هست که کار یه کارمند اینقدر غیر ضروریه اگه نره هیچ مشکلاتی پیش نمیاد😂

قانونش همینهباید قبل غیبت اطلاع داده بشهرفتن لازم نیست زنگ ک میشه زد،اونم نشد تکست و پیام که میشه دا ...

شما فکر کن نصفه شب طرف دل درد گرفته یا رفته بیمارستان . اصلا شب قبل خبر نداره که مریض میشه.صبح یه پیام میده که میشه اطلاع. بعد هم عمل قلب باز که نیست. کار اداری رو اگه طرف نباشه یا رئیس پوشش میده یا بررسی داره که میمونه. هیچ کاری نداریم که بررسی  تو همون روز واجب باشه و ارباب رجوع تشنج کنه. 

قانونش همینهباید قبل غیبت اطلاع داده بشهرفتن لازم نیست زنگ ک میشه زد،اونم نشد تکست و پیام که میشه دا ...

غیر ضروری نیست. اورژانسی نیست. این دوتا فرق دارن . فرض کن رفتی سند بگیری اگه سند آماده نشه که سکته نمیکنی تشنج نمیکنی اون وسط بیفتی. یا مدارکت رو میدی  به رئیس تلفنت رو میزاری فرداش بررسی میکنن انجام میشه