دخترم امسال دوازدهمه و رشته ریاضی.تا پارسال نهایی یازدهم معدلش بالای ۱۹ بوده.به نظر میاد هوش بالایی داشته باشه چون همیشه با مقدار کمی خوندن این معدل رو داشته و همیشه جز نفرات برتر کلاس بوده.
ولی امسال با این وضع درس خواندن احتمال میدم معدلش بیاد زیر ۱۹ و بعدا با ترمیم کار رو برای خودش سخت بکنه.
دیشب خیلی زود خوابید و امروز ساعت ۴ صبح بیدار شد.فکر میکنید چی کار کرد؟ نشست کتاب داستان خوند اونم چون گوشیش دست من بود وگرنه دنبال بازی ماین کرافت بود یا تو اینترنت میچرخید.
پارسال براش مشاوره تحصیلی گرفتم اصلا با مشاورها کنار نمیومد.جوابشون رو نمیداد و در نهایت میگفت من مشاور تحصیلی نمیخوام.
کلی جلسات پیش روانشناس بردمش،پیش روانپزشک هم رفتیم و الان هم دارو برای اضطراب و افسردگی میخوره ولی بازم درس نمیخونه که نمیخونه.کلی کتاب خریدیم و خیلی براش هزینه کردیم.
لباس زیرش توی حمام چند روز میمونه طوری که بو میگیره.
وسایلش رو جمع نمیکنه.
خیلی باهاش مدارا میکنم.در طول روز در آغوش میگیرمش و بوسش میکنم خیلی و باهاش صحبت میکنم.
گاهی فکر میکنم محبت زیادی و کنار اومدن زیادی من باهاش کار رو خراب کرده.زیاد بهش سخت نمیگیرم.
سر گوشی سعی میکنم باهاش کنار بیام،گاهی گوشیش رو ازش میگیرم و سر یک ساعت با یک بهانه که باید سوالات توی کوشیم هست یا پیام باید بدم به دوستم مجدد میگیره.
واقعا کم آوردم نمیدونم چی کار کنم؟!😭
شما مامانها که تجربه مشابه داشتید
یا شما نوجوونها که تو همچین موقعیتی بودید یا هستید
راهی فکری کمکی نظری به ذهنتون میرسه که چه باید کرد؟
من اول نگران سلامتیش هستم و بعد نگران آینده و درسش.
به نظر میاد نمیخواد سختی بکشه.