2777
2789
عنوان

دختر کنکوری من که درس نمی‌خونه

665 بازدید | 41 پست

دخترم امسال دوازدهمه و رشته ریاضی.تا پارسال نهایی یازدهم معدلش بالای ۱۹ بوده.به نظر میاد هوش بالایی داشته باشه چون همیشه با مقدار کمی خوندن این معدل رو داشته و همیشه جز نفرات برتر کلاس بوده.

ولی امسال با این وضع درس خواندن احتمال میدم معدلش بیاد زیر ۱۹ و بعدا با ترمیم کار رو برای خودش سخت بکنه.

دیشب خیلی زود خوابید و امروز ساعت ۴ صبح بیدار شد.فکر میکنید چی کار کرد؟ نشست کتاب داستان خوند اونم چون گوشیش دست من بود وگرنه دنبال بازی ماین کرافت بود یا تو اینترنت می‌چرخید.

پارسال براش مشاوره تحصیلی گرفتم اصلا با مشاورها کنار نمیومد.جوابشون رو نمی‌داد و در نهایت می‌گفت من مشاور تحصیلی نمی‌خوام.

کلی جلسات پیش روانشناس بردمش،پیش روانپزشک هم رفتیم و الان هم دارو برای اضطراب و افسردگی میخوره ولی بازم درس نمی‌خونه که نمی‌خونه.کلی کتاب خریدیم و خیلی براش هزینه کردیم.

لباس زیرش توی حمام چند روز میمونه طوری که بو میگیره.

وسایلش رو جمع نمیکنه.

خیلی باهاش مدارا میکنم.در طول روز در آغوش میگیرمش و بوسش میکنم خیلی و باهاش صحبت میکنم.

گاهی فکر میکنم محبت زیادی و کنار اومدن زیادی من باهاش کار رو خراب کرده.زیاد بهش سخت نمیگیرم.

سر گوشی سعی میکنم باهاش کنار بیام،گاهی گوشیش رو ازش میگیرم و سر یک ساعت با یک بهانه که باید سوالات توی کوشیم هست یا پیام باید بدم به دوستم مجدد میگیره.

واقعا کم آوردم نمی‌دونم چی کار کنم؟!😭

شما مامانها که تجربه مشابه داشتید 

یا شما نوجوونها که تو همچین موقعیتی بودید یا هستید 

راهی فکری کمکی نظری به ذهنتون میرسه که چه باید کرد؟

من اول نگران سلامتیش هستم و بعد نگران آینده و درسش.

به نظر میاد نمی‌خواد سختی بکشه.

کنکور همه ی زندگی نیست اینقد سخت گیر نباش

عزیزم بحث کنکورش نیست فقط.

گفتم نگران سلامتیش هستم.

بعدم الان تو این سن مهمترین کاری که می‌تونه بکنه برای آینده ش درسه.

چی کار کنه؟ یه جوون تو این سن بشینه تو خونه و حتی کارهای شخصیش بمونه؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه ۱۸سالگی سنیه که بچه خودش تصمیم میگیره 

سن گوشی گرفتن مال بچه های دبستان تهششش راهنماییه 

شنا هر چقدرم بهش بگین باید این راهو خودش تجربه کنه و تصمیم بگیره 

شاید هدف دیگه ای جز کنکور و درس داره خوبه ازش بپرسید 

شاید به یه حرفه علاقه داره

ذهنش برای فرار از استرس کنکور به گوشی پناه میبره.

باهاش دوست شو، این چند وقته بهش ارامش بده. خیلی ذهن بچه ها این مدت اشفته میشه چه اونایی که میخونند چه اونایی که نمیخونند.

خدا را شکر رشته ی ریاضی هست، پس قبول شدن توی یه رشته ی خوب مثل تجربی سخت نیست.

من دخترم رشته ریاضی بود پارسال دیپلم گرفت امسال دانشگاه فرهنگیان قبول شد با معدل کتبی 18/5و معدل سالانه 19 به بالا

زیاد درصد کنکورش بالا نبود ولی دانشگاه قبول شد تازه دوستاش که ازش تراز پایینتری داشتن دانشگاه دولتی مهندسی شیمی یا کامپیوتر قبول شدن

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 
من دخترم رشته ریاضی بود پارسال دیپلم گرفت امسال دانشگاه فرهنگیان قبول شد با معدل کتبی 18/5و معدل سال ...

تعداد شرکت کننده های رشته ریاضی نسبت به بقیه رشته ها خیلی کمتره و قبولی راحت تر

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.

اینم بگم عاشق داستانه مدام از توی گوشی فیلم میدید و داستان میخوند هیچوقت براش مشاوره نگرفتم چون مشاوره فقط وقتش رو میگرفت کلاس کنکور هم فقط دوماه رفت اونم وقتش رو میگرفت بهش گفتم فقط تمرکزت رو بذار روی معدل 

دانشگاه با شرط معدل هم میتونن برن

تعداد شرکت کننده های رشته ریاضی نسبت به بقیه رشته ها خیلی کمتره و قبولی راحت تر

دقیقا برای همه صندلی خالی هست فقط یه ذره تستا رو مثبت بزنن قبولن

نوجوون همه جای دنیا همینه  شلخته و سر به هوا و دنبال خوشی های زودگذر!ما توقع داریم مثل ربات فقط درس بخونه چون تو این مملکت تنها راه موفقیت درسه!اخه روانپزشک واسه چی😟

شاید نمیخواد با درس پیش بره چه اجباریه درس بخونه؟ میتونم بپرسم شما شغلتون چیه؟🩵🧚🏻‍♀️

"ایرانم💚 "خلیجِ تا ابد فارس🩵 "فِرِشته‌ ای از‌ نَسلِ‌آریا💜 "کوروشِ‌بزرگ🧡 "وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

من دخترم رشته ریاضی بود پارسال دیپلم گرفت امسال دانشگاه فرهنگیان قبول شد با معدل کتبی 18/5و معدل سال ...

شما کدوم شهر هستید؟

ما تهران هستیم و جالبه که فقط هم دانشگاه دولتی تهران رو میخواد.

درسته که میگن بچه های درسخون ریاضی راحتتر قبول میشن.یعنی میگید با همین مقدار قبول میشه؟

در کل نگران سلامتی و حالش هستم.

شما کدوم شهر هستید؟ما تهران هستیم و جالبه که فقط هم دانشگاه دولتی تهران رو میخواد.درسته که میگن بچه ...

اره یه ذره معدلش خوب باشه قبول میشه البته ما خوزستانیم منطقه 3 میشیم

خداروشکر پدر و مادرم هیچوقت بابت درس به هیچکدوممون اصرار نکردن ولی ما هممون درسامونو خوندیم...فقط خواهرم علاقه نداشت رفت موسیقی

بذارید علاقشو پیدا کنه

"ایرانم💚 "خلیجِ تا ابد فارس🩵 "فِرِشته‌ ای از‌ نَسلِ‌آریا💜 "کوروشِ‌بزرگ🧡 "وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤