2777
2789
عنوان

تمام اتفاقات بد جذب من میشن چرا

154 بازدید | 6 پست

دوروز پیش فاضلاب ظرفشویی همسایه از خوته من زد بیرون کل زندگیم گند و کثافت شد اعتراض کردم نه تنها گردن نگرفت کلی هم شاکی شد که چرا من شاکی هستم!حتی معذرت نخواست

کل زندگیمو شستم ضدعفونی کردم

دیروز پسرم یهو شدید تب کرد بردم دکتر  تا الان بیدارم مدام شیاف و پاشویه و ..

تازه پوشاک دخترمو عوض کردم رگه های خون دیدم تو مدفوعش همش ۴ ماهشه

چرا خدا گاهی کل بدبختی های دنیا رو واسه یکی میفرسته فقط...

خیلی خسته و درمونده هستم دیگه نا ندارم😔.

عزیزم صبرداشته باشه حتما حکمتی توشمامان بزرگم کلی تلاش کرد پسردارشه خدا بهش سه تاپسر دادولی نه اون ن ...

الان این چه داستاتی بود گفتی خدایی

مثلا دلداری دادی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم رگه های خونی احتمالا بخاطر قطره آهنه حتما بهش حساسیت داره. اگه ایرانی بهش میدی عوضش کن خارجی ب ...

نه عزیزم قطره اهن کلا نخورد ویتامین میدم فقط 

اصلا هنگم

پسرم تو تب میسوزه دخترمم اینطوری...😔

نه عزیزم قطره اهن کلا نخورد ویتامین میدم فقط اصلا هنگمپسرم تو تب میسوزه دخترمم اینطوری...😔

ان شاالله بهتر باشن ولی این خون تو مدفوع یا بخاطر حساسیت به شیر خشکه یا قطره آهن امروز دوتاشون ببر دکتر