2777
2789

سلام دوستان گرامی

تاپیک قفله فقط آمین می خوام مرسی

اومدم ی چند تا دعا کنم شمام آمین بگین 

خدایا کاری کن شر ظلم و ظالم از سر ایرانمون کم بشه

خدایا کاری کن هر چی غیر ایرانی هست ریشش کنده بشه از کشورمون

خدایا وضعیتمونو به دل اکثریتمون کن تا اکثریت خوش باشن اون اقلیتم دیگه خودت هر جور خواستی باهاشون برخورد کن 

خدایا کاری کن طرفداران ظالم به بد ترین دردی که براشون روا میبینی دچار بشن

خدایا خیلی وقته از وطنم رو برگردوندی ی نیم نگاهی بکن به ما

خدایا هر چی همسایه ی مفت خور داریم رو  دستشونو کوتاه کن و روساشونو سقط کن با همه ی دوست و رفیقاشون  

خدایا اینهمه سختی حق مردم ما نیست ،مردم ما رو پیروز کن 

خدایا تو تنها توانایی هستی که نگفتی دینتون چیه مسلکتون چیه بلکه نعمت دادی، جان دادی به بنده هات❤

و حالا خودت یاری کن بنده هاتو و جان ، جان ستان رو بگیر

خدایا تو خیلی خوبی 

آمین از طرف خودم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آمین🤲 آمین🤲 آمین🤲 آمین🤲 

آمین🤲 آمین🤲 آمین🤲 آمین🤲 

آمین🤲 آمین🤲 آمین🤲 آمین🤲

آمین🤲 آمین🤲 آمین🤲 آمین🤲

آمین🤲 آمین🤲 آمین🤲 آمین🤲

آمین🤲 آمین🤲 آمین🤲 آمین🤲

آمین🤲 آمین🤲 آمین🤲 آمین🤲

آمین🤲 آمین🤲 آمین🤲 آمین🤲

آمین🤲 آمین🤲 آمین🤲 آمین🤲

آمین🤲 آمین🤲 آمین🤲 آمین🤲

آمین🤲 آمین🤲 آمین🤲 آمین🤲

آمین🤲 آمین🤲 آمین🤲 آمین🤲

آمین🤲 آمین🤲 آمین🤲 آمین🤲

آمین🤲 آمین🤲 آمین🤲 آمین🤲

آمین🤲 آمین🤲 آمین🤲 آمین🤲

آمین🤲 آمین🤲 آمین🤲 آمین🤲

والا درد دلت همش نفرین بودهاااااااادرکل اشتباه فهمیدی این دنیا اون قدر سیاسی وکثیفه که فکرش رو نمیکن ...

نفرین چرا؟دعا بود از خدا خواستم شر بدی ها رو از سر کشورمون  کم کنه این میشه نفرین؟ نه فدات شم خوبه باور کن

والا درد دلت همش نفرین بودهاااااااادرکل اشتباه فهمیدی این دنیا اون قدر سیاسی وکثیفه که فکرش رو نمیکن ...

داره دعا می‌کنه اونهایی حق مردم میخورن تاوانشو ببین دستشون از ایران کوتاه بشه این کجاش نفرینه پس امثال شما هم داردچید برای فلسطین دعا میکنید اونم نفرینه ؟ 

دعات خیلی چاشنی نفرین داشتدلم نیومد امین بگمولی امیدوارم هرچیییی زودتر شرایط خوب بشهمردم خیلی تحت فش ...

به خدا اگه شر بدی از سر مردم کم بشه نفرین نیست

یعنی قبول داری این دعا ها برای کسی میشه نفرین دیگه 

خب نفرین که به ادم خوب نمیگیره دیگه مشکلی نداره 

ولی دمت گرم مهم دعای خوب در حق  مردم کشورمونه 

داره دعا می‌کنه اونهایی حق مردم میخورن تاوانشو ببین دستشون از ایران کوتاه بشه این کجاش نفرینه پس امث ...

دقیقا چون هر جوری که حرف زدم تعلیق میشم گفتم دعا بهترین سلاح هست