2777
2789
عنوان

اون کاربر نوجوانی که فوت کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 44 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوستان یه چیزی نظر منو جلب کرد گفتم بپرسم شاید اشتباه کنم من..

پروفایلشون عوض نشده؟

من خیلی وقت پیش تاپیکشون رو داشتم حس میکنم پروفایلشون یه عکس دیگه بود🤔

میخام یطوری با پیام ، ویس ، صدات ، خبرت ذوق کنم که سیبلمنتسنیمبنبتبنیممسسننینینینینی بشم 🤗                                                                                  

اره

انشاالله اینجوری باشه ک فک میکنم

من باهاش زیاد صمیمی نبودم و از دوستای خوبمم بود

شمارشو دارم گاهی تو بعضی اپا ان میشه نمیدونم چرا حس مسکنم زندس خدا کنه ک اینجوری باشه

انشاالله اینجوری باشه ک فک میکنممن باهاش زیاد صمیمی نبودم و از دوستای خوبمم بودشمارشو دارم گاهی تو ب ...

امیدوارم زنده باشه

کونگ فو کار ☯....سادیست...دکترای همه چیزدانی...از دیو و دَد ملولم و انسانم آرزوست... 

وای هر وقت تاپیک این میاد بالا اشکم در میاد 

سه سال پیش پرسید کسی منو یادشه؟ همه گفتن نمیشناسیمت 

الان که فوت شد کل سایت میشناسنش:)) 

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور داشتید بپرسید 📚🤍"

وای هر وقت تاپیک این میاد بالا اشکم در میاد سه سال پیش پرسید کسی منو یادشه؟ همه گفتن نمیشناسیمت الان ...

درد و نفرین بر سفر باد

کونگ فو کار ☯....سادیست...دکترای همه چیزدانی...از دیو و دَد ملولم و انسانم آرزوست... 

آخ عزیزم تایپیک شو دیدم اشکم ناخودآگاه ریخت 😔😔😔خیلی ناراحت شدم براشون اون دختر الان باید ۱۸ سالش ...

تفففف ب این زندگی