2777
2789
عنوان

ولی یه چیزایی توی همون دهه‌ی هفتاد به بعد عقیم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 30 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرخاش یه مسئله س، که از نظر روانی هم کلی زیرمسئله داره...کودکی،شرایط و....من کلیت رو میگممیگم کاش می ...

تنها کاری که میتونم برا این دنیا بکنم 

اینه که موجودی بش اضافه نکنم. دنیا واقعا جای وحشتناکی هس 

روز به روز بدتر هم میشه 

علل الخصوص برا آدم ضعیفی عین من 

من دهه شصت هستم اینقدر که میگن بچه های جدید بی ادب نیستن اتفاقا چندتایی رو من برخورد داشتم خیلی مهربون تر و با معرفت تر و کم عقده تر از بچه های نسل ما هستن کلا من جوون های امروزه رو خیلی دوست دارم حس میکنم انسان تر از ما هستن 

هر اشتباهی بوده از والدین بوده. بعضیا یا خیلی سختگیرن و کنترلگر، بعضیا هم بیخیال. 

زن بودن یعنی هر روز با کلیشه‌ای بجنگی که به جای توانایی‌هایت، ظاهرت را قضاوت می‌کند. لطفا به زنی نگویید زیبا. زیبا سازی زنان باعث میشود تواناییها و کرامت انسانیشان دیده نشود. به بازیگر خوب زن نمیگویند چه عالی بازی کرد، بلکه متاسفانه میگویند زیباترین زن است. نگوییم زنها احساساتی هستند، چون احساسات لزوما منفی نیستند و انسان خالی از احساس، وجود ندارد. به این بهانه، زنان را سرکوب نکنیم. 🦢 کودک، یک انسان کوچک نیست. یک انسان کامل است که هنوز در حال رشد است.در خانه، فرزند فقط نیاز به غذا و لباس ندارد.او به احترام نیاز دارد، به امنیت روان، به محبت بی‌قید و شرط.او حق دارد نظر داشته باشد، حتی اگر بچه است.حق دارد اشتباه کند، بدون این‌که خجالت‌زده یا سرزنش شود.حق دارد شنیده شود، حتی اگر هنوز بلد نیست جمله‌هایش را درست بسازد.حق دارد خودش باشد، نه شبیه خواسته‌های والدینش.هیچ خانه‌ای کامل نیست، اما خانه‌ای که در آن کودک احساس ارزش، امنیت و عشق کند، خانه‌ایست که آینده را می‌سازد.

بله منم دقیقا موافقمتربیت ها خیلی نادرست بودخیلی از غیر ارزش ها ارزش شده واسشون که نمونه ش اینه هرک ...

درسته و اینکه شرایط الانم خیلی فرق داره

اونموقع گوشی نبود، فضای مجازی نبود

الان یه بچه کوچیک یک ساعت تو اکسپلور بگرده

هزارجور فحش یاد میگیره، هزارجور کلیپ به چشمش میخوره

حتی محتوای آهنگایی که الان میخونن ببین

سلامت روان بلاگرا و آدمایی که الگو شدن ببین

یه چیزایی کلا عوض شده و انگار ناخواسته همه دارن

طبق اون پیش میرن. تا یه حدی دست خودشونه

تا یه حدی واقعا نمیشه کاریش کرد

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بله قبل تر همونکلا ببینید جامعه مون داره از سنتی میره ب سمت مدرن بودن و این بین ممکنه خیلی افراط و ت ...

ما مدرنیته رو با غیر ارزش اشتباه گرفتیم عزیز

من گاها میبینم خواهرم با دوستاش تاک میکنن تو گروه،۱۵ساله هستش 

همشون سعی دارن راجع به چیزایی صحبت کنن که به شدت از شان دوره

نمونه ش که من دیشب شنیدم: معلمای. ک....هم مارو.....

یادمه من همسنش که بودم به واسطه ی احترامی که با مادرم داشتم،بهترین پشتیبانم بود، اما خواهرم حتی ادبیات معمولی صحبتش با مادرمم تاسف باره!!

یا خیلی چیزاااای دیگه

من اینجا ریشه در خاکم🍃🤍
تنها کاری که میتونم برا این دنیا بکنم اینه که موجودی بش اضافه نکنم. دنیا واقعا جای وحشتناکی هس روز ب ...

شما اصلا ضعیف نیستی، شاید یکم شرایطتت بهم ریخته س فعلا

بعدا درست میشه قطعا

من اینجا ریشه در خاکم🍃🤍
بدتربن نسل دهه ۸۰ ... اخه میدونید الان مادرای دهه۵۰م تحت تاثیر این افکار دهه۸۰ ی قراز گرفتن بدرد نخو ...

نمیشه گفت بدرد نخور😃 شاید ما نمیتونیم باهاشون ارتباط بگیریم

من اینجا ریشه در خاکم🍃🤍
ما مدرنیته رو با غیر ارزش اشتباه گرفتیم عزیزمن گاها میبینم خواهرم با دوستاش تاک میکنن تو گروه،۱۵ساله ...

من از مدرن بودن منظورم فحش دادن نبود 

وگرنه ک بله حرف شما درسته

ببینید تو جو مدرسه اینجوریه یاد میگیره 15 ساله الان تو اوج هیجان و نوجوون بودن و فاز گرفتنشه هر چی بزرگتر بشه بهتر میشه مطمین باشید

درسته و اینکه شرایط الانم خیلی فرق دارهاونموقع گوشی نبود، فضای مجازی نبودالان یه بچه کوچیک یک ساعت ت ...

یه دختر ۴ساله دارم 

واقعا به فکر فرو میرم که چطور یه بچه ی سالم داشته باشم!!!

خدا یاری مون کنه

من اینجا ریشه در خاکم🍃🤍
من از مدرن بودن منظورم فحش دادن نبود وگرنه ک بله حرف شما درستهببینید تو جو مدرسه اینجوریه یاد میگیره ...

من واقعا دوسشون دارم🥲احساس میکنم این نسل خیلی تحت فشارن، ناآروم اند

انگار گم شدن تو این دنیا، به هیچی وصل نیستن و بی اعتقادن.

از استقلال میگن که ما باید ۲۰سالگی از خونواده جدا بشیم، اما هنوز  نمیتونن از خودشون مراقبت کنن

تو تنهایی یه غذای ساده واسه خودشون بپزن

اصلا نمیدونم بخدا ....

من اینجا ریشه در خاکم🍃🤍