2777
2789

من دوست دارم دانشگاه رازی برم اما چون اون ور کشوره میگن شانس قبولیم کمه، چون از شهرستان های خودشون و استان های دور و بر دانشجو  بیشتر میگیرن😐

آخه یعنی چی؟ دانشگاه رازی کرمانشاه یکی از بهترین دانشگاه های کشوره و همه حق دارن تو دانشگاه های معتبر کشور تحصیل کنن. بعد اینا بومی گزینیش می کنن؟!!!!!

خراسان شمالی🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر یعقوبی مشاور کنکور اگه گفته یک آدم کلاه برداره که فقط پول میگره هیچ حبابی هیچ بومی گزینی بلد نیست 

تو هنوز نیومدی ولی امیدوارم مادری باشم که حسرت قشنگیای دنیا به دلت نمونه قشنگ مامان🎀👶 

ببینبومی گزینی هست تاثیرم داره به این شکل که تو ممکنه ۱۴۰۰ باشه رتبه ات یکی ۱۸۰۰ باشه ولی بومی اونو قبول میکنن مگر رتبه ات مثلا هزار باشه که غلبه کنه به بومی‌گزینی 

ببینبومی گزینی هست تاثیرم داره به این شکل که تو ممکنه ۱۴۰۰ باشه رتبه ات یکی ۱۸۰۰ باشه ولی بومی اونو ...

میدونم، مهم اینه که تنها دانشگاه خوب تو بوم ما فردوسی مشهده که منم این دانشگاه رو شهرشو نمی پسندم😔

خراسان شمالی🤍

میدونم، مهم اینه که تنها دانشگاه خوب تو بوم ما فردوسی مشهده که منم این دانشگاه رو شهرشو نمی پسندم😔

برعکس من که خیلی دوست داشتم فردوسی بیارم ولی نشد😂

مشهد به این خوبی:((

نی نی سایت نی نی سایت نی نی سایت نی نی سایت

نی نی سایت نی نی سایت

نی نی سایت نی نی سایت نی نی سایت نی نی سایت نی نی سایت نی نی سایت نی نی سایت

خراسان شمالی🤍