2777
2789
عنوان

کیا حاجت خیلی مهم و ضروری دارن

187 بازدید | 19 پست

امشب ساعت ۳ تا ۵ صبح ، که شب خاصی خست میخوام واسه خودم شمع تراپی کنم. به دلم افتاد واسه کسایی که مثل خودم نیت خاص و مهم و ضروری دارن دلی انجام بدم. 

لطفا ۵ نفر از دوستان که حاجت خیلی ضروری و مهم دارن که خیلی واجبه مثل : مسله آبرویی،  مالی ،( احساسی هم که واقعا خیلی مهم باشه ) تلگرام  به من پیام بدن ، که امشب واسشون انجام بدم. (((( Ganduom72 ))) ۷۲ رو لاتین بزنید

لطفا دوستانی که میدونن شمه تراپی چی هست و اطلاعاتی در موردش و نحوه انجام و نتیجه اش رو دارن به بقیه دوستانی که نمیدونن اینجا توضیح بدن، چون خودم الان شرایط جواب دادن به کامنت ها رو ندارم . 

و اینکه واقعا دنبال پر بازدید و این صحبت‌ها هم نیستم . ممنون 🙏

دوستا ، عشقا لطفا اول بخونید بعد پیام بذارید، واقعا اگر میدونید واجب نیست و ضروری نیست، پیام ندید که حق کسی دیگه گرفته نشه . بازم ممنون که توجه میکنید🙏🙏

قطره تویی ... بحر تویی ... لطف تویی ... قهر تویی ... قند تویی ... زهر تویی ... بیش میازار مرا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

استارتر اگه کسی نیومد و تعداد خیلی کم بود ریپلایم کن بهت بگم باشه؟🌱چون اونقدر واجب نیست اگه تونستی ...

باشه عزیزم ، از اینکه این همه درک و فهم و شعور داری واقعا ممنونم و افتخار میکنم ❤️

قطره تویی ... بحر تویی ... لطف تویی ... قهر تویی ... قند تویی ... زهر تویی ... بیش میازار مرا 

۴سال که بچه دار نمیشم اگه واجبه برام دعا کن

نذره چله دعای نادعلی بگیر دکترت هم برو میشی از من که بدتر نیستی..  معنی دعای نادعلی بخون چیه..  واقعا معجزه میکنه

خدایا خودت مواظب هدیه ای که بهم دادی باش. الهی امین
جدا؟خیلی ممنون فدات شم

اره من با هزار و یک مشکلی که داشتم و 5سال باردار نشدن اخرین راهم ای وی اف بود که حدود 100میلیون سه سال قبل میشد و نداشتم اومدم نذر چله دعای نادعلی گرفتم دقیقا 37 روز بود میخوندم که فهمیدم باردارم الانم دختر یه سال نیمم کنارم خوابیده الهی که توام حاجت روا بشی درکت میکنم

خدایا خودت مواظب هدیه ای که بهم دادی باش. الهی امین
اره من با هزار و یک مشکلی که داشتم و 5سال باردار نشدن اخرین راهم ای وی اف بود که حدود 100میلیون سه س ...

خدا مهربونه خداروشکر ممنون که یادم دادی خدا دخترتو یجوری حفظ کنه که سربازی امام زمانش تو سرنوشتش جا بگیره