2777
2789
عنوان

پس گرفتن پول از فروشنده

203 بازدید | 24 پست

دوستان لباس خریدم پاره بود بهش زنگ زدم گفت بردا بیا تعویض ولی سایزتو همین یکی بوده حالا بیا ببین چی پسندت میشه 

رفتم اونجا پسند یا سایزم نبود چی بگم؟؟؟

بهش بگم مغازه بهم معرفی کن از اشناهات برم ببینم پسندم میشه؟؟یا بگم پولمو بده؟اگ نداد از کی باید شکایت کنم؟

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره

خیلی گرون گرفتی؟

بنظرم سخت نگیر...

از خودش ی چیز دیگه بردار

بلخره تو اون مغازه قطعا ی چیز دیگه پیدا میشه ک خوشت بیاد دیگه

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی رفتی با حالت شاکی  بهش بگو آقا چرا لباساتون ایراد داره ، من مجبور شدم این همه راه بیام دوباره ....

بعدش اگر چیز مناسب دیدی تعویضش کن وگرنه بگو پولمو بده

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

اینکه بگی برم مغازه اشناهات که بنظرم خیلی زشته. کی همچین حرفی میزنه  یا اشنای اون چه ربطی به این داره

نهایت بگو چیزی پسندم نشد امکانش هست مبلغ رو برگشت بزنید؟  اونم محترمانه، نه با دعوا و لحن بد چون بخواد بده هم نمیده

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد. 

خیلی گرون گرفتی؟بنظرم سخت نگیر...از خودش ی چیز دیگه برداربلخره تو اون مغازه قطعا ی چیز دیگه پیدا میش ...

۱۸۰۰

اخه من سایزم یک هست همینم از مانکن در اورد متاسفانه روش سوراخه ممکن ریش ریش بشه بهش زنگ زدم گفتم گفت تورو یادمه چندتا اوردیم تا سایزت شد و فردا بیا تعویض ولی سایز دو تا ۴ هست

همه کت و شلواراش رنگ تیره و زنونه بودن اخه 

اگ اشنا نداشت منو بفرسته اونجا پولمو پس میده؟چجوری بگم بهش؟اخه عروسی دعوتیم خیلی نیازمه با کلی ذوق خریدمش رسیدم خونه دیدم روش سوراخه

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره

اینکه بگی برم مغازه اشناهات که بنظرم خیلی زشته. کی همچین حرفی میزنه یا اشنای اون چه ربطی به این دار ...

ن سمت ما مثلا خودش میگه شعبه دوممون برو یا میگه همکارم مغازش فلان جاس برو اگ پسندت شد با اون کنار میام

اگ پولمو نداد چی؟چجور بگم؟

ن سمت ما مثلا خودش میگه شعبه دوممون برو یا میگه همکارم مغازش فلان جاس برو اگ پسندت شد با اون کنار می ...

اها اگر اینجوریه که پس فرق میکنه چون من اولین بارم بود شنیدم. ولی بگی پس بده قطعا پس میده. کسی که مغازه داره و جا و هویتش مشخصه که نمیتونه پول کسی رو نده

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد. 

تو شهر ما که به هیچ عنوان پس نمیگیرناولش خوب نگاه نکردی چرا

اخه سوراخش ریزه کی میاد تمام لباسو بگزده تو اینه خوب بود خانمع خودشم با کمک دستش بودن گفتن خوبه فلان ب این چیزاش دقت نکردم سوراخ ریزه ولی ریش ریش میشه کم کم

زنگ زدم گفت بیا فردا

اها اگر اینجوریه که پس فرق میکنه چون من اولین بارم بود شنیدم. ولی بگی پس بده قطعا پس میده. کسی که مغ ...

همسرم با ارماتور بندی و کلی سختی تو این بی پولی گفت براتو لباس میخرم ک تو عروسی سرت پایین نباشه اینم اینجور شد از فکرش خواب نمیرم دلم برا همسرم میسوزه اگ پولمونو نده چیکارکنم

وقتی رفتی با حالت شاکی بهش بگو آقا چرا لباساتون ایراد داره ، من مجبور شدم این همه راه بیام دوباره . ...

دوتا خانم بودن ک فروشنده اصلی خیلی با‌کلاس بود موقع پوشیدن وایساد قشنگ دید چجور پوشیدم چجور در اوردم داد ب همکارش گذاشت تو پلاستیک اوردم خونه نشون مامانم دادم دیدم جلوش ی نقطه برامدس نگا کردم دیدم سوراخه

دوتا خانم بودن ک فروشنده اصلی خیلی با‌کلاس بود موقع پوشیدن وایساد قشنگ دید چجور پوشیدم چجور در اوردم ...

نگران نباش درست میشه

«خوبم. اما اگر فکر کنم، گریه‌ م خواهد گرفت»❤️‍🩹

اگه هم بده ازش کم میکنه

۱۸۰۰ گرفتم ۱۷۰۰ هم بده هنوز راضیم تا لباسی بپوشم ک پسندم نیست