2777
2789
عنوان

حس ششمی بیاد لطفا نیاز دارم

55 بازدید | 11 پست

دوستان من وقتی یه موضوعی دهنمو درگیر می‌کنه خیلی اذیت میشم و تا ماه ها به اون موضوع فکر میکنم و واقعا مغزم خسته میشه و خودمم خسته میشم و نمی‌دونم باید چیکار کنم همش هم بخاطر نفهمی خودمه 

خواهش میکنم اگه حس ششمی هستین یه جواب درستی بدین که بتونم یکم ذهممو آروم کنم

آیا اون اتفاق در آینده می‌افته؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودمم اونجوریه وسواس فکری سلامتی دارم هرجا هر بیماری باشه به گوشم برسه فک میکنم خودمم دارم و واقعا از فکر مغزم میترکه ولی وسواس فکری در آینده سرمون نمیاد ولی استرسش بد هست میتونی یه روانشناسی بری

جدی؟حس ششمی ای؟مرسی گلم فداتشم

اره عزیزم ولی کنار اون اطلاعات زیادی دارم واسه ابن چیزا وقتی فکری اومد به سرت خودت مثبتش بگو مثلا فردا قبول میشم یا این کارم خوب میشه خوب بگو تا خوب تر شه 

نشی بمونی براش گلم