2777
2789
عنوان

پولاتونو خرج کنید

757 بازدید | 29 پست

من قبلا  هرچقد بهم پول میداد پس انداز میکردم میخواستمم  قایم کنم میگفت پول چیکاری کردی چیزی که نخریدی . دوباره ازم قرض میگرفت. سر برج دوباره میداد میگفت. دیگه پول ندارم اضافی بدم فقط قرضتو می تونم بدم 

منم الان چند ماهی هست هرچی دلم بخواد میخرم کلی لباس خریدم مانتو مجلسی دوسه تا شومیز به خیاط دادم برام بدوزه بهش میگم بزن میزنه میگم کم اوردم اینو خریدم اونو خریدم مجبوره بده  واسه خونم خرید می کنم واسه دخترم خلاصه خواستم بگم پس انداز خوبه ها  ولی وقتی قرار حساب پس بدی به چه دردی میخوره 

من زیاد  به حساب شوهرم دخاللت نمی کنم چون فکرم واقعا درگیره خوشم نمیاد درگیره  کم اوردن پولم باشه سر برج . شوهرم هرچقد میخواستم پول نمیداد الان که خرج می کنم خودش میریزه به حسابم بخدا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر شوهرامم مادرشوهرمم کلا اینجورین من قبلا می گفتم چقد خنگن پس انداز ندارن ولی الان میگم بهترین کارو میکردن می کنن کلی لباس روحیشونم خوب میشه خونشونم قشنگ پس انداز تا کی بکنی یه قرون یه قرون

یواشکی پس انداز کن طلا بخر بعد قیمت لباس هایی که میخری گرون تر بگو که نگه بقیه پولاتو کجا میزاری

عی آدم زرنگ 😂😁

ولی من نمی‌تونم،  هر چی باشه تمام و کمال بهش میگم ، حس میکنم همشو نگم  دروغگو میشم و گناهه

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

یواشکی پس انداز کن طلا بخر بعد قیمت لباس هایی که میخری گرون تر بگو که نگه بقیه پولاتو کجا میزاری

باورت میشه نمی تونم اصلا این کارو کنم وجدانم اجازه نمیده  عذاب وجدان میگیرم وقتی اون از من چیزیو قایم نمی کنه دلم  نمیاد  راستش مامانمم میگه  ولی نمیدونم نمی تونم

عی آدم زرنگ 😂😁ولی من نمی‌تونم، هر چی باشه تمام و کمال بهش میگم ، حس میکنم همشو نگم دروغگو میشم و ...

😂😂

بستگی به همسرت داره اگه آدم خوبیه و خودشم پنهانکاری نمیکنه و پشتته خوب میکنی

ولی بعضی از مردا به پول زن چشم دوختن ، اینجور مردا نباید از هیچی سر در بیارن وگرنه براش نقشه می‌کشن 

لایک نکن😑

با ماهی ۵میلیون ده میلیون هیچکس پولدار نشده تا حالا

خرج کن کیف زندگیتو ببر

تو ۴۰ سالگی میتونی پنجاه گرم طلا داشته باشی بدون این که دو تا لباس خوب پوشیده باشی چند تا مسافرت خوب رفته باشی چند تا غذای جدید امتحان کرده باشی 

یه جایی به خودت میای میبینی فقط جمع کردی بدون این که از پولت لذتی ببری

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
😂😂بستگی به همسرت داره اگه آدم خوبیه و خودشم پنهانکاری نمیکنه و پشتته خوب میکنیولی بعضی از مردا به ...

نه بابا به هر حال بدبخت خودش پول میده 😂😂 همون دیگ بهم دروغ نمیگه دلم نمیاد

نه بابا به هر حال بدبخت خودش پول میده 😂😂 همون دیگ بهم دروغ نمیگه دلم نمیاد

من انقد تو خانواده ای بزرگ شدم که از هم پنهانکاری میکردن که استاد شدم تو این چیزا و ذهنم نسبت به همه بدبین شده

لایک نکن😑