2777
2789
عنوان

درد شدید در اولین رابطه

460 بازدید | 28 پست

واقعا دیگه موندم چیکار کنم این بار چهارمه رابطه داریم فقط یه بار دخول کامل شد اونم با درد شدید بقیش نصفه میشه ولی تو هر بار خون اومده طبیعیه؟ دردم زیاده 

همه چیز خوب میشه... لاک‌پشت‌ها هم پرواز می‌کنند... 

برو دکتر 

ببینم نوع پرده چیه 

بعدشم باید اصلا استرس نداشته باشی و شُل باشی 

وگر ن هردفعه همینجوری اذیت میشی و تموم نمیشع

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

الان تعطیل میکنن تاپیک رو،باید دفعات رو زیاد کنین تا عادی بشه.طبیعیه برامن بعدحدود۴ماه کامل داخل شد

چشم به راه بچه...الهی همه به آرزوهاشون برسن💞صلوات برای سلامتی امام زمانمون یادمون نره❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو دکتر ببینم نوع پرده چیه بعدشم باید اصلا استرس نداشته باشی و شُل باشی وگر ن هردفعه همینجوری اذیت ...

حلقوی ارتجاعی گفت آره خیلی خودمو سفت میکنم اصلا نمیتونم شل باشم 

الان تعطیل میکنن تاپیک رو،باید دفعات رو زیاد کنین تا عادی بشه.طبیعیه برامن بعدحدود۴ماه کامل داخل شد

خون هم طبیعیه؟؟ 

حلقوی ارتجاعی گفت آره خیلی خودمو سفت میکنم اصلا نمیتونم شل باشم

درخواست زده

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

بایه دکتر توی کلینیک همین سایت صحبت کردم گفت سعی کن پوزیشن طوری باشه که خودت کنترل کنی آروم آروم ببری تو،منظورش این بود زن بالا باشه

چشم به راه بچه...الهی همه به آرزوهاشون برسن💞صلوات برای سلامتی امام زمانمون یادمون نره❤