2777
2789
حس میکنم اکیپای روبیکا اومدن به بدبختی این برنامه روساختن باامکانات کم😂😂😂😂

نه انگار سال ۱۳۹۳ هستیم و شبکه منوتو داره اینو پخش میکنه

بفرمایید شامم شبش ساعت ۱۰ پخش میشه

جمعه هاهم شعر یادت نره با سحر

ولی اینو بگم اون دختره نگار خیلی شبیه انا د ارماسهاون دختره هم که ۳۲ سالش بود قسمت اول خیای خیلی چهر ...

از قصد فقط  نوع اصلاح ابرو و مدل میکاپ و مدل مو سعی میکنه میمیک صورت و حالت نگاه و خندش مث انا باشه

حتی استایلش

براهمینه فک میکنن شبیهشه

اندر احوالات ماناگفته هاست..خاموشم و[ غم ] دراستخوانم میگدازد.....🖤🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه انگار سال ۱۳۹۳ هستیم و شبکه منوتو داره اینو پخش میکنهبفرمایید شامم شبش ساعت ۱۰ پخش میشهجمعه هاهم ...

یادش بخیر واقعا دلم تنگ اون دوران شد

از قصد فقط نوع اصلاح ابرو و مدل میکاپ و مدل مو سعی میکنه میمیک صورت و حالت نگاه و خندش مث انا باشهح ...

مگه کسی بجز منم اینو گفته؟

فک میکردم فقط نظر خودمه😂 برام عجیب بود چرا کسی به این مورد اشاره نمیکنه

ولی خب چشم و ابروش کلا فورمشون شبیهه  با بدنش

از قصد فقط نوع اصلاح ابرو و مدل میکاپ و مدل مو سعی میکنه میمیک صورت و حالت نگاه و خندش مث انا باشهح ...

والا وقتی میخنده دهنش اندازه اسب ابی باز میشه😂😂😂 فقط وقتی نمیخنده شبیهه

مگه کسی بجز منم اینو گفته؟فک میکردم فقط نظر خودمه😂 برام عجیب بود چرا کسی به این مورد اشاره نمیکنهول ...

اره تو اینستا پر شده

یکم حالت و رنگ چشم و ابرو

اما سعی و تلاش خودشم بی تاثیر نیست

خصوصا سبک میکاپش کپ آناس

والا وقتی میخنده دهنش اندازه اسب ابی باز میشه😂😂😂 فقط وقتی نمیخنده شبیهه

منو هم میگن شبیه آنایی ولی قبول ندارم واقعا😂 نگار اره دقیقا

ولی اینو بگم اون دختره نگار خیلی شبیه انا د ارماسهاون دختره هم که ۳۲ سالش بود قسمت اول خیای خیلی چهر ...

اون ک میگی ۳۲ بود همون سودا هست ک میگم منم ازش خوشم میاد واقعا خانومه

بگرددددددم پس چ کراش قشنگی داری

اون پسره امیر حسین تو قسمت اول خیلی اروم و سربه زیر بنظر میومد واقعا ازش خوشم اومد😂 ولی خب همینکه اینا تو همچین فیلمی شرکت کردن باعث میشه قلبم درد بگیره😞 سودا خیلی خانوم و مهربون به نظر میرسید اخه چرا 😞