2777
2789
عنوان

این مرد خیانتکاره یا هیز

| مشاهده متن کامل بحث + 1220 بازدید | 69 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خاک تو سر بی شرفش کنن ولی کاش قبلا تاپیکتو دیده بودم بهت میگفتم چه حرکتی بزنی سریع جدا شیمهریتو گرفت ...

نه هیچی نگرفتم مهریه از اول هم قصد گرفتن مهریه نداشتم اما خب طلاهامو ندادم بهشون

من از روزی که درخواست طلاق دادم تا امروز که صیغه طلاق خونده شد 2 ماه زمان برد 

نه هیچی نگرفتم مهریه از اول هم قصد گرفتن مهریه نداشتم اما خب طلاهامو ندادم بهشونمن از روزی که درخواس ...

ولی به نظرم از هرلحاظ خیلی ضربه خوردی همینجوری ولش نکن

من جات بود ۱۰-۲۰تا مشروب میگرقتم میزاشتم تو خونش زنگ میزدم لو میدادم از کار میزننش

ولی به نظرم از هرلحاظ خیلی ضربه خوردی همینجوری ولش نکنمن جات بود ۱۰-۲۰تا مشروب میگرقتم میزاشتم تو خو ...

نه لازم نیست اگه این کارو میکردم داداشش نمیزاشت بگیرنش اصلا داداشش معاون حفاظت نیروی انتظامی تو شهرمون 

به خاطر طلاق دیگه بهش پست مدیریت نمیدن 

بعد پدرم از برادرش شکایت کرده چون خیلی از کارش سواستفاده کرد ث تهدید کرد

برای خودش هم چون پیامامونو در میورد رفتیم سر کارش  اطلاع دادیم 

قاضی هم تهدید کرده بودن قاضی هم از دست جفتشون شکایت کرده 

یکی دیگه از دوستای بابام سپاهی اونم تهدید کرده بودن و پیاماشو در آورده بودن که  کمک ما نکنه اونم شاکی هست

بعد حسابی براشون بد شده 

میگفت وقتی میری دسشویی باهات بیام ببینممن هم از تذسم در دسشویی رو قفل میکردم و یواشکی وقتی حواسش نبو ...

عزیزم میشه خواهش کنم جواب بدی جوابت خیلی برام مهمه 

شرمنده اما میخوام بدونم وقتی میگفت تو دستشویی ببینم منظورش ادرار بود یا اون یکی مورد؟ ( شرمنده ام بخدا اگه مجبور نبودم نمی پرسیدم)

عزیزم میشه خواهش کنم جواب بدی جوابت خیلی برام مهمه شرمنده اما میخوام بدونم وقتی میگفت تو دستشویی ببی ...

منظورش هردو بود و خیلی هم وقتی از دسشویی در میومد سوال میپرسید که ذقیقا چیکار کردی و...🤦‍♀️🤦‍♀️

منظورش هردو بود و خیلی هم وقتی از دسشویی در میومد سوال میپرسید که ذقیقا چیکار کردی و...🤦‍♀️🤦‍♀️

مرسی عزیزم متوجه شدم… لعنت به هرچی مرد هرزه س… انشالا بهترینا برات اتفاق بیفته ♥️