2777
2789
عنوان

این مرد خیانتکاره یا هیز

| مشاهده متن کامل بحث + 1220 بازدید | 69 پست
چجوری تونستی بگیریمنم شنبه دادگاهی دارم راهنماییم کن

من توافقی جدا شدم وکالت طلاق گرفتم 

رفتم دادخواست طلاق دادم بدون مهریه و نفقه نزدیک دادگاهم بود و همه چی به نفع من اما اونا قصد داشتن نیان و تا سه جلسه بعد که حکم غیابی اومد دوبار هم اعتراض بزنن تا دوسال طول بکشه 

منم روز قبل از دادگاهم رفتم دادخواست طلاقمو پس گرفتم و حق حبسم گذاشتم اجرا یعنی گفتم میخوام برم سر زندگیم اما مهریمو میخوام.چون دختر بودم حق حبس داشتم 

اونا هم دیدن باید خیلی پول بدن آخر عم میرم میگم نداره همه مهریمو بده و دادگاه نصفشو قسطی میکنه و طلاق هم میگیرم دیگه اومدن توافقی  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی ببخشید ولی فکر کنم همسرتون زیادی فیلم مستهجن نگاه میکرده که الان این‌قدر درگیر سایز و اینجور مس ...

بله برای همه چی فقط نظر اون بود حتی کوچکترین چیزی که به من ربط داشته مثلا مدل تاج شب عروسیم اون قهر کرد و کلی داد و هوار و دعوا که باید مدلی که اون میگه باشع

اره تمایلات چندش هم داشت خودم هم حدس میزدم فیلمی چیزی نگاه کنه 

تازه از امروز زندگی جدید و پر دستاوردت شروع میشه آزاد و رها از اون مریض روانی شدی تبریک میگم🎀💋🌹❤️

ممنون عزیزم🙂❤️خوبیش اینه اسمش عم از شناسنامم در میاد 

اوه تو دیگه به چیش دلبسته بودی اخهفقط خواهش میکنم دوباره خودتو تو چاه ننداز😂 سابقه ی ریدمانت عالیه ...

دیگه دلبسته نبودم اما به خاطر شغلش گیر بودم باهاش خیلی اذیتمون کرد 

ازش متنفر بودم ولی میگفت به هیچ عنوان نمیتونی طلاق بگیری خیلی هم موقع جدایی اذیت کردن اما نتونستن فقط برای شغل خودش و داداشش بد شد

من تصمیم داشتم اگه عروسیمون سر بگیره خودکشی کنم