2777
2789
عنوان

پسرم سال دیگه باید بره مدرسه اما هنوز دارم پوشکش میکنم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3499 بازدید | 113 پست
اصلا تا حالا برای جیش شبش دعواش نکردم اصلاااا چون اصلا خودش متوجه نمیشه که جیش کرده

آفرین. دقیقا همینطوره و بالاخره یک دوره ای هست و می گذره. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا دیر نیس چرا بیخودی استرس میدین من خودم از دکتر پرسیده بودم گفتن تا ۵ یا ۶ سالگی شب ادراری طبیعی ...

بله شب ادراری تا ۶, سالگی طبیعیه ، ولی پوشک غیر طبیعیه .

استارتر اگه خیلی حساسی، برو از داروخونه یا لوازم پزشکیا دوشک معاینه بخر، شبا بنداز زیرش تا کم کم عادت میکنه،  ولی پوشکش نکن تورو خدا

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

شب ادراری داره حتما ببر دکتر

فروش لباس بچه گانه و زنانه با قیمت عالی.                           https://pooshak-dogholooha.ir                              ممنون میشم از سایتم حمایت کنین ♥️♥️♥️

عزیز شما پوشک کردی اونم خیالش راحت بوده دیگه ول داده همین شده عادت براش

ب نکته ظریفی اشاره کردی منم با این سن گاهی شب دستشویی زورم میاد برم دلم میخواد🫣

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

شب ادراری منم تا ۸سالگی میکردم دست خودم نبود خ

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

عزیزم شبا هندونه طالبی چای و مایعات نده، آب هم اگه خواست یه قلپ بده قبل از خواب دسشویی ببر نصفه شبا ...

واقعا نمیدونم چی کنم خیلی کلافم ، اطرافیان کسی نمیدونه این هنوز پوشک میشه روم نمیشه بگم 

بچه های اینجوری تا بزرگسالی همینن 

برادرزاده من آزمایش و سونو و ...سالم بود 

حتی در طول روز هم هر ده دقیقه دستشویی بود 

امسال چهارم تازه شب ادراریش خوب شده 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .