2777
2789
عنوان

بدون قضاوت راهنماییم میکنی⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1308 بازدید | 92 پست

خب جدیده رو بگو عزیزم .اون سابق که دیگه ارتباط نداری درسته؟؟

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

حالا همسر سابقم دوباره برگشته التماس گریه که برگرد غلط کردم عوض شدم خوب شدم عاشقت شدم ...

از طرفی میدونم اگه از این رابطه جدیدم برم این مرد نابود میشه از طرفی دیگه عاشق همسر سابقم نیستم 

نمی‌دونم چیکار کنم تورو خدا جای من بودید کیو انتخاب می‌کردید ؟

مردی که عاشقش بودید ...همه اولین هاتون با اون بود ..ولی خونه خرابت کرد و روانیت کرد .یا مردی که براتون میمیره و هزار مدل پیشرفت میتونین پیشش بکنین هر چی اراده کنین به یه اشاره فراهمه ولی دوستش دارین و عشقی در کار نیست و نخواهد بود (تفاوت های خیلی فاحشی داریم که فکر نمیکنم هرگز بتونم عاشقش بشم)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نوشتم مهربونم

آهان مشکلش شکالیه فقط !!!

اینم مشکل کمی نیستا پیرت میکنه .

این نوع بیماریه .باید باهاش حرف بزنی بگی ادامه بدی و اعتماد نداشته باشی بعید بدونم بتونیم کنار هم باشیم 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

الان اصلا اونجوری نیست اینم بگم که الان عالی شده هیچ خبری از اون بچه بازی هایش نیست

خب دیگه خوب شده دیگه مشکلی باقی نمیمونه .فقط دیگه جواب سابقو نده .ارزش فکرم نداره

اصلا طرف اولی نرو .کلا کنسل.دومی هم حتما مشاوره برو .موندن کنار مرد شکاک زندگی برات تلخ میشه

چرا نمیتونم کلا بیخیال اولی بشم میدونی انگار حس میکنم که خیلی زحمت کشیدم اگه ولش کنم کامل حیف میشه آخه چرا آنقدر خرم 

حالا همسر سابقم دوباره برگشته التماس گریه که برگرد غلط کردم عوض شدم خوب شدم عاشقت شدم ...از طرفی مید ...

بنظرم من همسر سابق امتحانشو پس داده نمیتونه ادم زندگیت باشه جدیده رو بچسب