2777
2789
عنوان

بدون قضاوت راهنماییم میکنی⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1309 بازدید | 92 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نظرت رو میشه بگی جای من بودی چه میکردی

عزیزم سمت اولی ک اصلا نرو اما ی چیزی ک من تجربه کردم هیچ مردی بدون عیب نیس اصلا زن ومرد هم نداره هیچ انسانی بدون عیب نیس هرانسانی خطاهای خودشو داره اگه دوستش داری وفک میکنی کنارش خوشحالی بمون وزندگیتو ادامه بده.. بازهم من زیادی تجربه یی ندارم فقط ازخدامیخام عاقبت بخیربشی گلم هرچی ب صلاحته همون بشه

حالا همسر سابقم دوباره برگشته التماس گریه که برگرد غلط کردم عوض شدم خوب شدم عاشقت شدم ...از طرفی مید ...

اول که  چندین جلسه مشاوره میخای برومشاور وروانشناس

شوهرسابقت چرت میگه هرگز جوابشو ندوس به خودت ارزش قایل باش بلاک کن ،،،لطفا

توازشوهراولت عشق ندیدی دوسداشتی ببینی،حفد باتوبود توحسرتشی ،اون آدم نبود ،گذشترو نمیشه،جبران کرد،بهش فکرنکن کاری از دستت برنمیاب جز اشتباه بزرگ خدای نکرده فریبشو نخورد،،،،از عشق سابق بیابیره،تمام

،

فرد جدید، بایدباز روش فکرکنی ،،هرچی گفتی خوب بود نیازاتو برطرف کرده،،شعور همسر داری داره

تفاوتاشو نگفتی چیا هستن چقد مهمن؟؟؟

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

نمی‌دونم چیکار کنم 😭

ببخشید اصن به گوه هرزه کثافت قبلی لحظه ای فکرنکن

به خودت خیانت نکن

چرابلاکش نکردی درعجبم چرا جوابش میدی

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

چرا نمیتونم کلا بیخیال اولی بشم میدونی انگار حس میکنم که خیلی زحمت کشیدم اگه ولش کنم کامل حیف میشه آ ...

بیا گوشاتو بپیچونم یکی هم محکم بزنم تو سرت تا حالت جا بیاد .

یعنی چی خوشت میاد باز اون لحظه ها برات تکرار بشه 

اگه اشتباه نکنم اختلاف سنیتون هم زیاد بوده درسته؟

چرا نمیتونم کلا بیخیال اولی بشم میدونی انگار حس میکنم که خیلی زحمت کشیدم اگه ولش کنم کامل حیف میشه آ ...

تو منتظری ک همه بهت بگن برگردن ب اولی ولی شاید این حرفا و کاراش برای اینه ک خامت کنه 

بنظرم تصمیم درست بگیر اگ ب دومی علاقه نداری ادامه نده باهاش نزار زندگی ی نفر دیگه خرابه بشه مطمعن بر گشتی ب اولی دیگه راه ب گشت نداری 

شوهر سابقت الان میگه پشیمونمو نمیدونم چی ولی اگه برگردی شاید یک مدت کوتاه حواسشو جمع کنه درست رفتار کنه ولی دوباره بر میگرده به همون روال سابق،این اقای جدید هم که میگی خوب شده شاید این هم میخواد بدستت بیاره بعد که خیالش راحت شد دوباره بر میگرده به روال قبل وشکاکی وکنترلگری، حتما باهاش مشاوره برو که دوباره تو زندگیت دچار مشکل نشی،امیدوارم خدا بهترین خیر وصلاحو پیش روت قرار بده

تو منتظری ک همه بهت بگن برگردن ب اولی ولی شاید این حرفا و کاراش برای اینه ک خامت کنه بنظرم تصمیم درس ...

دقیقا کامل گفتی همه چیزو از طرفی میدونم اینو ول کنم روانی میشه بدون من .... ولی خیلی تفاوت فرهنگی داریم یعنی جوری که در مقابل من واقعا بی کلاس حساب میشه 😭😭😭

دقیقا کامل گفتی همه چیزو از طرفی میدونم اینو ول کنم روانی میشه بدون من .... ولی خیلی تفاوت فرهنگی دا ...

چرا تو خودتو تغییر نمیدی ی زندگی جدید شروع کنی تو اگ بخای یبار دیگه اشتباه کنی نابود میشی حالا این اقا هم نشه خودتو جمع کن زندگیتو بساز حتما ی نفر دیگه پیدا میشه ک همدمت بشه

خیلی میتونن عوض بشن تو اگ دلت باهاش باشه میتونی تغییرش بدی

خیلی سخته اصلا به حرفم گوش نمی‌ده تو این مورد ...نمی‌دونم .... کاش آنقدر سریع نمیومد تو زندگیم خیلی خیلی تنهایی دلم میخواد