2777
2789
عنوان

بدون قضاوت راهنماییم میکنی⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1309 بازدید | 92 پست
کهتاپیکش هست و همه اینجا دعوام کردن که نرو و بشین خونه

نگو که دلت رفت پیش اون مرتیکه؟

بلاک وبرین بهش

تا اینجا

بروبا فردجدید بیشترآشناشو زمان بده حالت بهترشه بعدشرایط بودازدواج کن

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسر سابقم گفت بیا همو ببینیم منم داشتم بیخیال همه چیز میشدم میخواستم برم بعد کلی التماس که کرد که گ ...

کار درستی کردی دیگه معنا نداشت بری 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

راجع به این آقا و خوبی هاش گفتم اینم بگم رفته بود تمام پیام های سابقم و پیام های کاریم با هر مردی که ...

این جدیده؟؟ چقد ترسناکه 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

نگو که دلت رفت پیش اون مرتیکه؟بلاک وبرین بهشتا اینجابروبا فردجدید بیشترآشناشو زمان بده حالت بهترشه ب ...

حالم الان عالیه رابطه با این آقای جدید اگه هیچ خوبی ای نداشت اینو داشت که من دیگه اصلا اصلا عاشق همسر. سابقم نیستم 

شکاک بود و بارها کنار همه خوبی عایی که داشت اشک منو درمیاوردو منم که هنوز با جدایی قبلیم کنار نیومده ...

فرد جدید شکاکه؟؟؟

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

وسط رابطه اسم مادر اسی و دوستای اسی می‌آورده خاک تو سرم خدایا توبه آدم یه روز هم با همچین جانوری نمی ...

چرا تو عزیزم .خاک تو سر اون 

شکاکی خیلی بده یعنی بزی زیریک سقف اززندگی سیرمیشی

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن