2777
2789
عنوان

بعد از جدایی یه جوریم

149 بازدید | 13 پست

حس میکنم یه آدم جدیدم یا ریات جدیدکه خودمو نمیشناسم هیچ حسی ندارم هیچی حتی یه،لحظه خوشحالم نمیکنه خستم از همه چی 

میخام لاغر شم نمیشه

به خودم برسم نمیشه 

هیچی درست،درنمیاد

داروهای افسردگی اثر نمیکنه

هدف ندارک همه چی‌ بی معنی

فقط  بغضی دارم که هیچ وقت آروم نمیشه

سوال که شوهرم چرا طلاقک داد چرا ژندگیشو نمیخاست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون دارین بی اهداف میگذرونین نباید این حالت پیش برین اهداف تعیین کنین رهایی پیدا کردین پس باید هدفمند پیش برین

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

سئوالت مسخرس

خیلی زنها شوهراشون عوضی و ناجنس و نامرد در میاد و زنشونو طلاق میدن یا بهانه ایی درست میکنن زن خودش بزاره بره ولی میان بتو میگن خودمون طلاق خواستیم‌دروغ میگن 

مرد لاشی کم‌نیست برای همین قدیمیا میگن‌به مرد زن‌مرده زن بدید به مرد زن‌طلاق داده سگ‌بدید 

پس خودتو سرزنش نکن خیلی زنها بدروغ میگن خودمون طلاق خواستیم درصورتیکه شوهرشون‌نساز وهرزه بوده 

توهمین سایت ندیدی یسری زنهای بیگناه شوهراشون ولشون کردن رفتن 

بعضی مردا خیلی کثیف و هرزه ان تقصیر زن نیست 

کمتر خودتو بدهکار و مقصر بدون‌

سالها بعد میفهمی شوهرت چقدر هرزه بوده 

۳۱ نه

خوشبحالت بچه نداری.

من حاملم و می‌خوام جدا بشم 

موندم بچه رو چکار کنم 😞 💔 

فالله خَیرٌ حٰفِظٌ وَ هُوَ أَرحَمُ الراحِمین✨لطفاً برای سلامتی همه ی تو راهی ها یک صلوات بفرستید❤️

سئوالت مسخرس خیلی زنها شوهراشون عوضی و ناجنس و نامرد در میاد و زنشونو طلاق میدن یا بهانه ایی درست می ...

خیلی اذیتم کرده کارای بدش خیلی بوده ولی ساختم

با وجود ساختن به قول شما بهونه کرد رفت این یعنی دوستم نداشت

خیلی مردا نه اهل زندگین نه مرد زندگی‌ دست از سرزنش خودتون بردارید هر چقدر زن خوب باشه مرد اهل زندگی نباشه زن‌نمیتونه کاری کنه 

والا ماها‌که متاهلیم‌فرشته و بی عیب نقص نیستیم شوهرامون خودشون اهل زندگی ان وگرنه ماهم پره عیبیم 

پیش متاهلای اطرافت دردو دل نکن بعضیا شعور و فرهنگ ندارن بی درک‌و بیشعورن متوجه نمیشن دلت‌شکسته فکر میکنن داری به زندگیشون حسودی میکنی مریضن بعضیا انسان نیستن ازارت میدن فکر میکنن زندگی سگیشونو چشم‌زدی و داری حسودی میکنی 

ن نشو جدایی خیلی سخته

شوهرم بهم خیانت می‌کنه رابطه جنسی با بقیه براش عادیع 

در عین حال تو خونه هم اگه من چیزی نگم و شکایت نکنم مهربونه و خرج می‌کنه زیاد 

اما کثیف کاری های خودشو هم داره 

من نمیتونم تحمل کنم این وضعیت رو.بفهمم بیرون رابطه داشته و .... همین یه ساعت پیش به خاطر این کاراش باهم بحث کردیم دو تا سیلی بهم زد 

گفت برو چجوری بگم برو نمی‌خوامت 

فالله خَیرٌ حٰفِظٌ وَ هُوَ أَرحَمُ الراحِمین✨لطفاً برای سلامتی همه ی تو راهی ها یک صلوات بفرستید❤️

دیروزها اشتباه تون گذشته امروز و فردا هاتون دیگه مثل دیروزها تون نگذرونین کلی فرداهای قشنگ دارین نه گذشته های اشتباه 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

خوشبحالت بچه نداری.من حاملم و می‌خوام جدا بشم موندم بچه رو چکار کنم 😞 💔

بمون سر زندگی ات و ازش خرجی بگیر 

بچه که دنیا بیاد آروم آروم از رفتارهاش پشیمون میشه و سعی می‌کنه بیش‌تر با تو و بچه وقت بگذرونه

باهاش به صورت عادی اما با محبت و احترام رفتار کن

بعد نماز دعا کن سر به راه بشه و زندگی ات درست بشه 

خداوندا قاتلین ظالم کودکان معصوم و مظلوم فلسطینی رو نابود کن/