2777
2789
عنوان

⛔️اونایی ک نهایی و ترمیم معدل دارن بیان⛔️

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 43 پست

تل ندارم اگه روبیک داری ایدی بده من فارغ تحصیل چندسال پیشم

مجدد کنکور دادم باید ترمیم کنم

((خدای بینظر من ازت سپاسگذااارم، ممنونم بابت  روزای خوب و روزای سخت زندگیم چون میدونم هیچ کدوم از کارهای تو بدون دلیل نیست،توو بزرگتر ازهمه ی مشکلات ماهایی😍✨💚)) «اما عزیزِ من، داستانِ تو هنوز تمام نشده.تو خواهی خندید، در جایی که قبلا گریسته بودی🤗🌱.»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تل ندارم اگه روبیک داری ایدی بده من فارغ تحصیل چندسال پیشممجدد کنکور دادم باید ترمیم کنم

من روبیکا ندارم ولی خب واتساپ دارم 

منم سال دومیه ک پشتم باید ترمیم کنم

لایک نکن هموطن،اگ خودم گفتم لایک کن🥲😂
بچه‌ها نمی‌دونم کیا این رو می‌مونن ولی به خدا که دیر نیست... آره اگه زودتر شروع می‌کردیم عالی بود ول ...

توکلی برای ادبیات خوبه واقعا؟

من نیمه اول ادبیاتو بلد نیستم فرصتمم کمه از رو فرمول بیست میخونم که خیلی وقت میگیره

میشه از ته دلتون برای شِفای پدرم دعا کنید، شاید خدا حرف دل یکی از شماها رو شنید🙂❤️

توکلی برای ادبیات خوبه واقعا؟من نیمه اول ادبیاتو بلد نیستم فرصتمم کمه از رو فرمول بیست میخونم که خیل ...

بابا فرمول بیست خیلی حجمش زیاده. من پارسال ادبیات رو تقریباً ۱۹ شدم با توکلی. تازه نیم نمره هم به‌خاطر این‌که یکی از شعرها رو حفظ نکردم از دستم در رفت.

هومت، هوخت، هورشت.

بابا فرمول بیست خیلی حجمش زیاده. من پارسال ادبیات رو تقریباً ۱۹ شدم با توکلی. تازه نیم نمره هم به‌خا ...

وای مرسی عزیزم 

خیلی امید گرفتم از حرفات 

انشالله که همیشه موفق باشی❤️

میشه از ته دلتون برای شِفای پدرم دعا کنید، شاید خدا حرف دل یکی از شماها رو شنید🙂❤️

بچه‌ها نمی‌دونم کیا این رو می‌مونن ولی به خدا که دیر نیست... آره اگه زودتر شروع می‌کردیم عالی بود ول ...

میشه بهتر راهنمایی کنید عزیزم

من اولین بار ترمیم انجام میدم

کلیپ ببینیم بهتره؟ 

از چه استادایی

چطوری خوندی

چجوری بودن سوالا، من تو تشریحی مشکل دارم یادم میرن

((خدای بینظر من ازت سپاسگذااارم، ممنونم بابت  روزای خوب و روزای سخت زندگیم چون میدونم هیچ کدوم از کارهای تو بدون دلیل نیست،توو بزرگتر ازهمه ی مشکلات ماهایی😍✨💚)) «اما عزیزِ من، داستانِ تو هنوز تمام نشده.تو خواهی خندید، در جایی که قبلا گریسته بودی🤗🌱.»
میشه بهتر راهنمایی کنید عزیزممن اولین بار ترمیم انجام میدمکلیپ ببینیم بهتره؟ از چه استاداییچطوری خون ...

ببین ممکنه اون چیزی که برای من سازگاره برای تو نباشه :(( ولی من اسم استادها رو می‌گم.

ریاضی کرمی

شیمی فراهانی

زیست فرهمندنیا(اگه مشکل داری توی زیست، به‌نظر من که نیاز چندانی نداره)

فیزیک شجاعی (من پارسال دوره امتحان نهاییش رو ندیدم ولی امسال که دوره کنکورش رو دیدم واقعاً نتیجه گرفتم برای همین می‌خوام برای اولین بار باهاش فیزیک نهایی رو بخونم)

ادبیات توکلی

زبان می‌گن قریشی خیلی خوبه

عربی فلاح

دینی فکری

هومت، هوخت، هورشت.

ببین ممکنه اون چیزی که برای من سازگاره برای تو نباشه :(( ولی من اسم استادها رو می‌گم.ریاضی کرمیشیمی ...

ببازم ممنون از وقتی که گذاشتی و توضیح دادی

ببازم ممنون از وقتی که گذاشتی و توضیح دادی

چاکرتم

ولی ببین فراهانی رو حتما ببین... سوال‌های احتمالی رو می‌گه و میان... دقیقاااا همونا میان. من واقعاً برام سواله که از کجا می‌دونه چی قراره بیاد... تطابقش عالیه، پشم ریزووون😭😭😭

هومت، هوخت، هورشت.