2777
2789

من حدودا یک هفته پیش به دخترم ک ۶ماهونیمشه واکسن چهارماهگی زدم چون واکسن پیدا نمیشد دیرشد

دو روز بعدش دخترمو حموم‌کردم توخونه گشت از شبش آبریزش بینی داشت گفتن سرماخوردگیه

دیگ هییییچ علاعمی نداشت تا دیروز یعنی ۶/۵روزه فقط وفقط ابریزش بیبنی بود ویکم بیقراری

دیروز بهش سیب زمینی وکدو دادم ک برا خودمون پخته بودم توش گوجه وفلفلم داشت ک هیچ کدومو ندادم فقط ی لحقه سیبزمینی وی حلقه کدو پوره دادم

از دیروز بیقراری شدیدترشد

از صب ۱۰بار اسهال کرده

کل پاش سوخته ومتورم شده

صب میبرمش دکتر

فقط یعنی ب فلفل حساسیت کرده؟؟؟

ماییم ک بی هیچ سرانجام خوشیم

توگوگل نوشته 

درد شکمی ک دخترم داره

اسهال

سوزش پا

آبریزش بینی(مال دخترم از قبل بود)

بیقراری

نشانه حساسیته ک خیلی خطرناکه نمیدونم نوشته ام اس میاره تورم ریه دارم سکته میکنممم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب چیزی ک خورده واکنش نشون دادهفلفل واقعا زود بوددختر من ۱۹ماهشه هنوز فلفل بهش نددم

چون ابریزشش چن روزیه هست کلا گیج شدم نمیدونم دردش چیه

نترس ماده آلرژن از بدنش بره خوب مبشه

قلبم داره وایمیسته میترسم چیزیش بشه 

فکرم هزارجا میره

دیروز پستونکش از دهنش افتاد کف حموم

برداشتم دوبار شستمش دوبارم جوشوندمش میگم‌نکنه از اونه

یا دستاش همش تو دهنشه

یاازفلفله

یا ب واکسن واکنش داده

خب چرا دکتر نبردی؟

اهان برا آبریزش؟چون گوگل سرچ کردم نوشته بود اگ با عطسه وسرفه وتب و...همراه نباشه نبرین دکتر خودش خوب میشه دیگ هیییچ علاعمی نداشت شیرشم میخورد