2777
2789

مثال بگو 

هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست،  بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست.                                                                 حرف های دل یک دختر آریایی                                                                                                                                       (خودم نوشتم) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی دونم. تنها مطالعه ای که در مورد فلسفه داشتم دنیای سوفی بود که بیشتر یک مقدمه و به زبان ساده است.

واسه فلاسفه خارج هم خوبه 

صد نامه فرستادم صد راه نشان دادم یا راه نمیدانی یا نامه نمیخوانی🌄

مراتب هستی و عقول

خب من توی فلسفه سر رشته ندارم 

یه مثال بزن و یکم خیلی خلاصه همینو توضیح بد

هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست،  بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست.                                                                 حرف های دل یک دختر آریایی                                                                                                                                       (خودم نوشتم) 
اتفاقاً جایگاه انسان وقتی به تعالی برسه از همه مخلوقات بالاتره از فرشتگان هم

نه متاسفانه اولین مخلوق خدا عقل اول هست که تنها مخلوق بی واسطه خداست انسان فقط می‌تونه با به کمال رسیدن حقایق رو از عقل دهم (طبیعت) بگیره و از شهود استفاده کنه 

خب من توی فلسفه سر رشته ندارم یه مثال بزن و یکم خیلی خلاصه همینو توضیح بد

اینه که این جهان ۱۰ مرتبه داره 

مرتبه ۱ عقل کامل(مستقیما وصله به خدا)

مرتبه ۱۰ عقل فُعال(طبیعت)

و اینکه انسان حتی پایین تر از عقل فُعاله