2777
2789
عنوان

چرا هیشکی دوسم نداره

64 بازدید | 5 پست

حتی بابامم برا خواهرم همیشه زنگ میزنه ولی من نه

شوهرمم ک ولم کرده 

هیچ دوستی ندارم 

خیلی تنهاام

خیلی جاها طرد شدم و باهام بدرفتاری شده 

من کلا ادم ساکتی هستم ب کسی کاری ندارم نمیدونم چرا بعضیا نسبت بهم گارد میگیرن یا ازم فراری ان

خیلی از لحاظ عاطفی داغونم روحیه ام بد شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین شوهرم قبلا دوست زیاد داشته میدونی چی میگه .اینا چندتا دوست بودن که همشون وضشون خوب بوده برای هم و تفریحات پول خرج میکردن یکی از این دوستای شوهرم ورشکست میشه بقیه دیگه تحویلش نمیگیرن شوهرم میگه همونجا فهمیدم اینا دوست نیستن دوست جیبت هستن بعدش باهمشون قطع ارتباط میکنه 

هنوزم خیلیا حسرت میخورن شوهرم چه دوستایی داشته چون ظاهربینن

برای همین میگن رفیق بازی اخر و عاقبت نداره

خداروشکر کن ادمای بی رحم وموذی و باسیاست و نقشه کش و زبون بازو چاپلوس و حسود دورت نیستن

ببین شوهرم قبلا دوست زیاد داشته میدونی چی میگه .اینا چندتا دوست بودن که همشون وضشون خوب بوده برای هم ...

همه دوستا اینجوری نیستن خیلیا هم هستن وضع مالی خوب ندارن ولی رفیق زیاد دارن